24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Χωρίς τον Μιχάλη Ζιώγα ταξιδεύει στην Κέρκυρα ο Πιερικός...."είναι θέμα αξιοπρέπειας".


Χωρίς τον Μιχάλη Ζιώγα ταξιδεύει στην Κέρκυρα ο Πιερικός για το τελευταίο του παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή.
Ο έμπειρος τεχνικός δέχθηκε τηλεφώνημα απο ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, (όχι διοικητικούς) αλλά δε αποδέχθηκε την πρόταση να ταξιδέψει στο νησί των Φαιάκων αφού όπως δήλωσε ο ίδιος στο Pieriasport, "είναι θέμα αξιοπρέπειας".

"Δε μπορεί να ταξιδέψω στην Κέρκυρα κάνοντας ουσιαστικά "κωλοτούμπα" σε όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες στην ομάδα. Θα νομίσουν οι παίκτες μου ότι εγώ πήρα χρήματα απο τη διοίκηση ενώ τα παιδιά είναι απλήρωτα. Δε μπορούσε να γίνει σε καμία περίπτωση αυτό. Είναι θέμα αξιοπρέπειας" είπε ο έμπειρος τεχνικός που αποτελεί τον κύριο λόγο που ο Πιερικός παρέμεινε στην κατηγορία, αφού παρά τις δύσκολες συνθήκες στο μεγαλύτερο μέρος της περιόδου που πέρασε, κράτησε τους ποδοσφαιριστές του ενωμένους και παρέμεινε κι αυτός μέχρι η ομάδα να "πατήσει" σίγουρα στην κατηγορία.
http://pieriasport.blogspot.gr/
Εν τω μεταξύ άγνωστο παραμένει ποιοί και πόσοι παίκτες ταξίδεψαν τελικά στην Κέρκυρα για το τελευταίο παιχνίδι, καθώς και ποιός θα καθήσει στον πάγκο της ομάδας, αφού τόσο ο Λευτέρης Φωτιάδης της Κ20, όσο και οι Δημήτρης Παυλίδης και Αντώνης Τσικαδέρης απο τα τμήματα υποδομής αρνήθηκαν να ταξιδέψουν, γιατί μετέχουν με τα τμήματα τους στο προκαθορισμένο εδώ και πολύ καιρό τουρνουά του Σβορώνου "Λάζαρος Ξανθόπουλος" και σίγουρα δεν υπήρχε περίπτωση την τελευταία στιγμή να αλλάξουν το πρόγραμμα τους αφήνοντας τα πάντα στον ..αέρα.