24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Μετά τον Άγιο Σάββα και το Νοσοκομείο του Βόλου,σειρά είχε το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν κλαπεί τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δυο βρογχοσκόπια και δυο κολονοσκόπια

Μετά τον Άγιο Σάββα και το Νοσοκομείο του Βόλου,σειρά είχε το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, από το οποίο τα ξημερώματα της Δευτέρας έκλεψαν μηχανήματα, από το βρογχοσκοπικό και από το Γαστρεντερολογικό - Ενδοσκοπικό εργαστήριο.
LamiaReport
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport τα μηχανήματα βρίσκονταν στα ειδικά εργαστήρια στον τέταρτο όροφο του ιδρύματος και ήταν κλειδωμένα.

Κανείς δεν κατάλαβε πώς έκαναν φτερά... Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ το οποίο φαίνεται πως γνώριζαν οι δράστες.

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τον αριθμό των μηχανημάτων που πήραν και την αξία τους, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν κλαπεί τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δυο βρογχοσκόπια και δυο κολονοσκόπια, αξίας περίπου 100.000 ευρώ.

Στο νοσοκομείο επικρατεί αναστάτωση και η διοίκηση ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει το LamiaReport όλα δείχνουν για σπείρα που κλέβει μηχανήματα από νοσοκομεία και τα βγάζει σε γειτονική χώρα (Αλβανία - Βουλγαρία). Επίσης οι δράστες είναι πολύ πιθανό οι δράστες να έχουν ενημέρωση από άτομο που εργαζόταν για λογαριασμό κάποιας προμηθεύτριας εταιρείας στα νοσοκομεία, αφού από τον τρόπο δράσης τους φαίνεται να είναι πλήρως κατατοπισμένοι από κάποιον που έχει επισκεφθεί τους χώρους των νοσοκομείων και γνωρίζει φυσικά και τα διαγνωστικά μηχανήματα.

Πηγή: LamiaReport