Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Συγκινητικός ο επικήδειος της Ντόρας (βίντεο)

«Ψηλέ, περήφανε πατέρα μου, σήκω πάνω γιατί χρειαζόμαστε λίγο ακόμα»

Πλήθος κόσμου, αλλά και σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής στη Χαλέπα Χανίων για την επιμνημόσυνη δέηση και την ταφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.


Η κόρη του, Ντόρα Μπακογιάννη απηύθυνε έναν συγκινητικό επικήδειο: «Είμαστε εδώ όλη η οικογένεια, οι φίλοι σου, που σταθήκαν δίπλα σου σε
όλες τις μάχες της ζωής σου. Που ακουμπούσαν και ακουμπούσες πάνω σου. Δεν είμαστε εδώ όμως σήμερα για την πολιτική. Είμαστε εδώ να σου πούμε το μεγάλο ευχάριστό, το μεγάλο αντίο.
 Σε ευχαριστούμε για την ανθρωπιά σου και την καλοσύνη. 

Μεταξύ άλλων είπε

«Είχαμε συμφωνήσει και η Αλεξάνδρα και η Κατερίνα και ο Κυριάκος και εγώ. Δεν ξέρω αν βλέπεις αλλά τα Λευκά Ορη κρατούν ακόμα χιόνι στις κορφές τους. Μην ανησυχείς. Είμαστε όλοι εδώ και πρώτα απ' όλα οι φιλοι σου».

«Στεκω όρθια στην γη που τόσο αγάπησες και στην περηφάνεια μου για σένα να βρω την αντοχή, είπε με ραγισμένη φωνή η Ντόρα Μπακογιάννη».

«Ψηλέ περήφανε πατέρα μου σήκω πάνω γιατί άδειασε ο τόπος. Εχουν έρθει φίλοι πολλοί και δεν πάει να τους πω ότι απόθανες», είπε κλείνοντας η Ντόρα Μπακογιάννη με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετώντας τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη».
Σε ευχαριστούμε που μας έμαθες να αγαπάμε την Κρήτη, που μας έμαθες να τιμάμε τους φίλους μας, το λόγο μας, την ευθύνη μας. Σε ευχαριστούμε που μας δίδαξες να λυγίζουμε αλλά να μη σπαμε, να πέφτουμε αλλά να ξανασηκωνόμαστε. Που να βρω όμως τη δύναμη να σε αποχαιρετήσω». 

Η σορός του πρώην πρωθυπουργού μεταφέρεται στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ όπου θα ταφεί, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο Μαρίκα Μητσοτάκη. 

Η σορός του πρώην Πρωθυπουργού επιβιβάστηκε στον κιλλίβαντα πυροβόλου .Ο κιλλίβαντας θα ακολουθεί, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο χαμηλή ταχύτητα, με αναμενόμενη ώρα άφιξης στον τελευταίο του προορισμό, τις 16:30.