24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Πανικός από πυροβολισμούς....Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες.....σε κλαμπ στη Γερμανία


Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε ντισκοτέκ στην Κωνσταντία της Γερμανίας και στη συνέχεια αντάλλαξε πυρά με αστυνομικούς, έξω από το κέντρο διασκέδασης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας θαμώνας και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις άνθρωποι, προτού να πέσει νεκρός και ο ίδιος ο δράστης, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Ο δράστης, ένας άνδρας ηλικίας 34 ετών, σκότωσε αρχικά έναν θαμώνα της ντισκοτέκ και τραυμάτισε άλλους τρεις, ανοίγοντας πυρ μέσα στο κτίριο, γύρω στις 5.30 το πρωί σήμερα (ώρα Ελλάδας).
Στη συνέχεια ο 34χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, έξω από τη ντισκοτέκ, προτού να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και ο ίδιος από τα πυρά των ανδρών των δυνάμεων ασφαλείας. Ο ένοπλος πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ενώ η ζωή του αστυνομικού δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι στην πόλη έχουν αναπτυχθεί άνδρες των ειδικών δυνάμεων καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο ένοπλος έδρασε μόνος ή αν είχε συνεργούς.

Eν τω μεταξύ η γερμανική αστυνομία αποκλείει την τρομοκρατία για το περιστατικό της επίθεσης σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της αστυνομίας στον τηλεοπτικό σταθμό N-TV.

Ο δράστης της επίθεσης ήταν ιρακινής καταγωγής, ενώ δεν είχε αιτηθεί ασύλου, δήλωσε ο ίδιος εκπρόσωπος της αστυνομίας.



Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη 

«Τα κίνητρα του άντρα που έδρασε μόνος του, δεν έχουν διευκρινιστεί. Διεξάγουμε ακόμη έρευνες, αλλά οι καταστάσεις που εξελίχθηκαν στη ντισκοτέκ την βραδιά πριν από την επίθεση γίνονται πιο ξεκάθαρες κι αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ν’ αποκλείσουμε κάποιο τρομοκρατικό υπόβαθρο», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Ν-TV ο Φρίτζ Μπεζικόφερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Κωνσταντία.