24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Ο κακός Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 0-2 από τον καλύτερο Απόλλωνα σε φιλικό που έγινε στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Δεν ήταν, όμως, μόνο η προβληματική εικόνα που έδειξαν οι «πράσινοι» σε όλο το 90λεπτο και τα κενά που είχαν σε όλες τις γραμμές τους ενόψει 


του πρώτου αγώνα των play off του Europa League με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά περισσότερο ίσως αυτό που στεναχώρησε 

τον Μαρίνο Ουζουνίδη ήταν ο τραυματισμός του Κουλιμπαλί στο 34΄.

Ο αμυντικός από το Μάλι αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε και μετέβη απευθείας στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο. Υπάρχουν φόβοι για θλάση, κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί ο βασικός δεξιός μπακ των «πρασίνων» θα μείνει στα... πιτς για αρκετό διάστημα και θα χάσει και τα δύο ματς με τους Βάσκους.

Η ομάδα που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες και που «πάτησε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ήταν αυτή που πήρε τη νίκη. Οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Ουζουνίδης δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να βρουν ρυθμό, δεν υπήρχε φρεσκάδα, σε αντίθεση με την ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία έδειξε ότι έχει δουλευτεί σωστά στην προετοιμασία και με βάση την εικόνα της αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου πλησίασαν κοντά στο γκολ με τους Σιατραβάνη, Μάασι και Καστιγέχος, αλλά κανείς τους δεν βρήκε το στόχο από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση στην περιοχή.

Σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν μόλις μία καλή φάση, αυτή του 2ου λεπτού με την κεφαλιά του Μολίνς να διώχνει με υπερένταση ο Τσόβιτς. Στο δεύτερο μέρος δεν σημειώθηκε ούτε μία φάση άξια αναφοράς μέχρι το 86΄.

Τότε από λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Αλμπάνης πλάσαρε τον Κότσαρη κι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 89΄ με το απευθείας φάουλ του Ελμπάζ «γράφτηκε» το τελικό 2-0 υπέρ της «ελαφράς ταξιαρχίας».