24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Αλβανός με Καλάσνικοφ μετέφερε 49 κιλά χασίς...


Ο 37χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου διενεργήθηκε προανάκριση και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του



Πλεόνασμα... θράσους είχε ένας 37χρονος Αλβανός που πέρασε παράνομα στη χώρα μεταφέροντας ένα μεγάλο 
Λαζαράτι   Αθήνα....δυο  τσιγαριλίκια δρόμος
φορτίο χασίς, αλλά και οπλισμένος με ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ το οποίο είχε 29 φυσίγγια μέσα στον γεμιστήρα και έφερε ακόμη και... ξιφολόγχη!

Στο πλαίσιο των περιπολιών που κάνουν
όλο το 24ωρο, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας εντόπισαν τον αλλοδαπό να κινείται ύποπτα μέσα σε μια δασική έκταση στο Δελβινάκι, τον εγκλώβισαν, τον αφόπλισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Όπως διαπίστωσαν, σε τρεις σάκους που είχε μαζί του, μετέφερε 12 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 48 κιλών και 900 γραμμαρίων!

Ο 37χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου διενεργήθηκε προανάκριση και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Το Καλάσνικοφ εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί σε αδικήματα στο ελληνικό έδαφος.