Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.....Πυροβόλησαν με αεροβόλο υπάλληλο καθαριότητας του Δ. Αλεξάνδρειας

Τραυματισμένος, πιθανότατα από αεροβόλο όπλο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δ. Αλεξάνδρειας, τη Δευτέρα (7/8).Όπως ανέφερε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, 
http://www.inveria.gr/
ο συνοδός του απορριμματοφόρου τραυματίστηκε ενώ βρισκόταν στον συνοικισμό του Αγ. Γεωργίου (όπου κατοικούν τσιγγάνοι).

Την υπόθεση επιλήφθηκε
το τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και οι έρευνες απέδωσαν γρήγορα καρπούς, καθώς την ίδια ημέρα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου, που - όπως προέκυψε από τις έρευνες, πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο τον 57χρονο υπάλληλο, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ 

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (7-8-2017) το πρωί στην Αλεξάνδρεια, έβαλλε με αεροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ένας 57χρονος ημεδαπός, υπάλληλος που εργαζόταν στην αποκομιδή απορριμμάτων και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σε έρευνα των αστυνομικών στην οικία του 34χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αεροβόλα όπλα.