24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ....Παρίστανε τον σκηνοθέτη και παρέσυρε γυναίκες σε γυρίσματα ερωτικού περιεχομένου


Παρουσιαζόταν ως ανιψιός του του Γιάννη Σμαραγδή - Ο 40χρονος κατηγορείται και για απόπειρα βιασμού - Η εγκληματική οργάνωση εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου 



Και άλλη διάσταση, πέραν και έξω, από τις διώξεις που μέχρι τώρα αντιμετωπίζει για διεύθυνση και συγκρότηση

 ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

 εγκληματικής οργάνωσης και για απάτη από κοινού και κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ επάγγελμα έχει η υπόθεση της εξαπάτησης πολιτών με την διαγραφή οφειλών από κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, που εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ο φερόμενος ως πρωταγωνιστής της υπόθεσης, ένας 40χρονος, με καταγωγή από την Κρήτη, που διαμένει μόνιμα στη Ρόδο και έχει απασχολήσει στο παρελθόν την επικαιρότητα, για ενδοοικογενειακή του υπόθεση, που πραγματικά συγκίνησε το πανελλήνιο, εμφανίζεται πλέον ως επαγγελματίας… καταφερτζής!

Πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια των ερευνών που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για την δράστη της σπείρας, που του αποδίδεται ότι διεύθυνε και στην οποία συμμετείχαν δύο ημεδαποί, ως βοηθοί του για την εξεύρεση πελατών – θυμάτων, δύο υπάλληλοι εταιρείας, που αναλαμβάνει 

έναντι συμβάσεως με την ΔΕΔΔΗΕ την διακοπή της ηλεκτροδότησης κακοπληρωτών και ένας πρώην υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ, ηλεκτρολόγος, ο 40χρονος παρίστανε και τον συγγενή διάσημου σκηνοθέτη και φέρεται να παρέσυρε γυναίκες σε δωμάτια, με το δέλεαρ της πρόσληψης τους σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε σήριαλ για να τις πείσει σε ασελγείς πράξεις…

Σε κατάθεση του αποδίδεται μάλιστα ότι αποπειράθηκε να βιάσει μια ημεδαπή!

Ο 40χρονος θα απολογηθεί σε πρώτη φάση για το ότι απέσπασε με τους λοιπούς συγκατηγορούμενους του χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες υποσχόμενοι την διαγραφή οφειλών τους προς την ΔΕΗ, την μεταφορά τους στην ιδιωτική εταιρία παροχής ενέργειας και την εγκατάσταση ειδικής συσκευής μέτρησης ενέργειας μικρότερης ποσότητας από την πραγματική.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο υπάλληλοι της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο της διακοπής της ηλεκτροδότησης κακοπληρωτών ενημέρωναν τους υπόλοιπους για τις επικείμενες διακοπές. 

Δήλωναν εν συνεχεία ψευδώς στο σύστημα της ΔΕΔΔΗΕ και στην ΔΕΗ ότι είχε γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε πελάτες τους οποίους είχαν εξαπατήσει πλην όμως δεν έκοβαν το ρεύμα!!

Από την μέχρι τώρα έρευνα έχει προκύψει ότι απέσπασαν από 18 ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κυρίως, σημαντικά ποσά για την τακτοποίηση πολλαπλάσιων οφειλών τους προς την ΔΕΗ, για την τακτοποίηση οφειλών τους στις οικίες τους και για την μεταφορά τους στον ιδιωτικό πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.

Η υπόθεση όμως αναμένεται να έχει και συνέχεια…

Σύμφωνα συγκεκριμένα με τα όσα κατήγγειλε ενόρκως σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μια 36χρονη ημεδαπή, ελεύθερη επαγγελματίας, τον Μαϊο του 2017, μια φίλη της την ενημέρωσε ότι είχε επικοινωνία με έναν άνδρα, ο οποίος εφέρετο ως πρωταγωνιστής σε Τουρκικό σήριαλ ο οποίος μάλιστα της είχε προτείνει να συμπρωταγωνιστήσει μαζί του.

Η φίλη της 36χρονης δεν επιθυμούσε να περάσει από οντισιόν και της πρότεινε να δοκιμάσει η ίδια.

Αφού υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο άτομο στην πορεία δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν άνδρα που της συστήθηκε ως Δημήτρης Σμαραγδής, ανιψιός του γνωστού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή.

Συναντήθηκε στην πορεία μαζί του σε μια καφετέρια της πόλεως Ρόδου και εκεί την ενημέρωσε ότι υπήρχε ρόλος στην ταινία για μια γυναίκα, που θα υποδύεται την αδελφή της πρωταγωνίστριας.

Αρχικά την είχε ενημερώσει ότι επρόκειτο να γίνουν δοκιμαστικά γυρίσματα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και τελικώς κατέληξαν σε ένα σαφώς υποδεέστερο.

Όταν μετέβησαν στο δωμάτιο εκεί της ζήτησε, στο πλαίσιο πάντα της… oντισιόν, να τον φιλήσει, να παριστάνουν ότι έχουν ερωτική επαφή με τα ρούχα τους και τέλος να υποδυθούν έναν βιασμό!

Ο εμφανιζόμενος ως συγγενής του διάσημου σκηνοθέτη φέρεται να έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την 36χρονη, προσπαθώντας να την χαϊδέψει σε απόκρυφα σημεία της.

Ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της απάτης με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και φερόμενος ως εγκέφαλος είπε μάλιστα στην κοπέλα ότι θεωρεί ότι είναι κατάλληλη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά εκείνη τον αρνήθηκε διότι δεν ήθελε να γυρίσει ερωτικές σκηνές.  

Του πρότεινε έτσι να συμμετέχει με δεύτερο ρόλο στην ταινία και εκείνος δεν δέχτηκε με αποτέλεσμα να συμφωνήσουν ότι θα έβρισκε μια άλλη γυναίκα που να της μοιάζει για να την «ντουμπλάρει», όποτε θα γύριζαν σκηνές ερωτικού περιεχομένου.

Αναζητώντας η 36χρονη βρήκε μια γνωστή της με την οποία μετέβησαν στο ίδιο ξενοδοχείο και συναντήθηκαν εκ νέου με τον «παραγωγό».

Εκεί έγινε νέα οντισιόν με το ίδιο περιεχόμενο με την άλλη κοπέλα η οποία δέχτηκε να συμμετέχει φορώντας τα εσώρουχα της.

Στα γυρίσματα όμως δεν ήταν άνετη και ο… «παραγωγός» της ζήτησε να μεταβεί εκ νέου στο ξενοδοχείο για νέα oντισιόν αυτή τη φορά μόνη της.

Η 36χρονη φέρεται να την απέτρεψε γιατί η όλη υπόθεση της «μύριζε» αλλά η κοπέλα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της.

Κλαίγοντας ενημέρωσε την 36χρονη ότι ο δήθεν «παραγωγός» ταινιών είχε αποπειραθεί να την βιάσει.

Η 36χρονη διαπίστωσε μετά από επικοινωνία με το γραφείο του διάσημου σκηνοθέτη ότι επρόκειτο για απάτη, ότι δεν είχαν προγραμματιστεί γυρίσματα για σήριαλ και πολύ περισσότερο ότι άτομο με στοιχεία Δημήτρης Σμαραγδής δεν υπάρχει!!

Αναγνώρισε μάλιστα τον 40χρονο κατηγορούμενο ως το άτομο εκείνο που την εξαπάτησε και ζήτησε την ποινική του δίωξη!

Σημειώνεται εξάλλου ότι ο 40χρονος «διαφημίζει» σε σελίδα του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης facebook ότι είναι «παραγωγός» χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες ενώ η 46χρονη συγκατηγορούμενη του στην υπόθεση της απάτης με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ επιβεβαίωσε ότι και στην ίδια είχε πει ότι είναι παραγωγός ταινιών και ότι σκόπευε να γυρίσει μια… ταινία.

Την υπόθεση χειρίζονται οι δικηγόροι κ.κ. Κώστας Ταμπάκης, Γιάννης Φλεβάρης και Γ. Λαμπαδάκης.

Πηγή:www.dimokratiki.gr