24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Δολοφονήθηκε διάσημος Τούρκος τηλεπαρουσιαστής στην Κωνσταντινούπολη

Νεκρός από σφαίρες βρέθηκε απόψε ο Βατάν Σασμάζ, διάσημος Τούρκος παρουσιαστής της τηλεόρασης και ηθοποιός, στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε στην περιοχή Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης.


Η δράστης, που αναγνωρίστηκε ως το πρώην μοντέλο Φιλίζ Ακέρ, πυροβόλησε τέσσερις φορές τον Σασμάζ, προτού αυτοκτονήσει στο ίδιο δωμάτιο.

Σύμφωνα με μάρτυρες, η Ακέρ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα ενώ έτρωγε με φίλους της και μετά πήγε στο δωμάτιό της. Οι φίλοι της ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, καθώς δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου της.

Το γραφείο του επικεφαλής Δημόσίου Κατηγόρου της Κωνσταντινούπολης τόνισε ότι δεν έχει συλληφθεί κανείς προς το παρόν.

Ο Σασμάζ γεννήθηκε το 1974 στην Κωνσταντινούπολη και ξεκίνησε την καριέρα του σαν ηθοποιός το 1993. Έπαιξε σε αρκετές διαφημίσεις και βιντεοκλίπς.

Το 2000 πρωταγωνίστησε σε ένα πρωινό πρόγραμμα σε ιδιωτικό κανάλι, που κράτησε για τέσσερα χρόνια, και ακολούθησε καριέρα ως παρουσιαστής τηλεοπτικού μαγκαζίνο για εννιά χρόνια. 

Είχε παίξει ακόμη σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.