24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Οι ιθύνοντες της σερβικής ομάδας τους ενημέρωσαν πως ο Ούρος Τζούρτζεβιτς είναι πλέον υπό παραχώρηση.

Άνθρωποι της Παρτιζάν ενημέρωσαν τον Ολυμπιακό πως ο 23χρονος φορ Ούρος Τζούρτζεβιτς είναι υπό παραχώρηση. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης. Μπορεί από τον Ολυμπιακό 

να λέγεται πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ και συνεπώς δεν αναμένεται άλλη προσθήκη επιθετικού, ωστόσο... όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να δέχτηκαν μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία στο περιθώριο της πρόκρισης επί της Παρτιζάν. Οι ιθύνοντες της σερβικής ομάδας τους ενημέρωσαν πως ο Ούρος Τζούρτζεβιτς είναι πλέον υπό παραχώρηση. 

Ο 23χρονος σέντερ φορ έκανε καλές εμφανίσεις απέναντι στους Πειραιώτες και την περασμένη σεζόν ήταν πρώτος σκόρερ στη Σερβία (24 γκολ σε 29 ματς), ενώ φέτος μετρά ήδη 4 γκολ σε 6 συμμετοχές. Στο παρελθόν είχε παίξει σε Φίτεσε (2014/15 με 1 γκολ σε 17 ματς) και Παλέρμο (2015/16 με 2 γκολ σε 14 εμφανίσεις) χωρίς να ξεχωρίσει, αλλά πλέον μοιάζει πολύ πιο έτοιμος. 

Πάντως η Παρτιζάν φέρεται να τον κοστολογεί στα 5 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν πρόκειται να διαθέσει σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός.