24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Απίστευτο "χώσιμο" του Κωστή Ραπτόπουλου ...«Χωριάτες οι ΠΑΟΚτσήδες και άμπαλος ο Σαββίδης»!

Άγριο «κράξιμο» από τον έμπειρο δημοσιογράφο, μετά την απόφαση της «ασπρόμαυρης» διοίκησης να κάνει αλλαγή στον πάγκο- Διάβασε γιατί είναι υπέρ του Σέρβου προπονητή.

Κακώς έδιωξαν τον Στανόγεβιτς από τον ΠΑΟΚ, τι έκανε δηλαδή και τον έδιωξαν;

 Ο Στανόγεβιτς έπαιξε εναντίον της Λαμίας 4-4-2 με Κουλούρη - Κλάους στην κορυφή και με δύο χαφ και απέδειξε την αδυναμία του ΠΑΟΚ σε ατομικό επίπεδο.

Επειδή μιλούσε και απαιτούσε πράγματα, όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήταν εναντίον του. Τι έγκλημα έκανε δηλαδή ο Στανόγεβιτς; Προσπάθησε με τον τρόπο του να ανεβάσει το επίπεδο του ΠΑΟΚ, δείχνοντας τις σημαντικές αδυναμίες που έχει η ομάδα. Και με έναν έξυπνο τρόπο απαίτησε ενίσχυση στον άξονα, στα χαφ.

Οι ΠΑΟΚτσήδες όμως επειδή είναι χωριάτες, τους διακατέχει χωριατίλα, αντί να πούνε μπράβο στον προπονητή που θέλει γρήγορο και ποιοτικό ρόστερ και δύο παίκτες στο κέντρο για να μπορούν να είναι ποιοτικοί χαμάληδες του Ενρίκε και του Μπίσεσβαρ, τον πυροβολούσαν.

Και είναι πολύ ωραία δικαιολογία για τον ΠΑΟΚ να τα ρίξει όλα στον προπονητή. Εγώ ξέρω ότι οι κότες παλαίμαχοι, οι δημοσιογράφοι και οι παραγωγοί στα ραδιόφωνα, βρήκαν το εύκολο θύμα. Ενώ θα έπρεπε να δούμε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στον άξονα και να δώσουν δίκιο στον προπονητή. Ο οποίος ουσιαστικά με το να μην ήθελε τον Βιεϊρίνια στην ομάδα του, δείχνει ότι σκέφτεται την ομάδα και όχι τη μίζα.

Οι υπόλοιποι που θέλουν τον Βιεϊρίνια είναι τυφλοί από μπάλα και δεν βλέπουν το πρόβλημα στον άξονα ή αποσκοπούν σε προμήθεια από τη μεταγραφή του Βιεϊρίνια.

Αυτά όμως να τα βλέπει ο άμπαλος γιος του Σαββίδη, ο Γιώργος, ο οποίος ξέρει από μπάλα όσα ξέρω εγώ από Φυσική και Χημεία. Τον προκαλώ μάλιστα, μαζί με τον μπαμπά Σαββίδη, σε δημόσιο διάλογο σε θέματα μπάλας. Να μιλήσουμε δημόσια αν θέλουν για ποδόσφαιρο.