24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ με τις φωτιές, θα πρέπει να μας γίνει μάθημα.

ΕΝΘΥΜΕΙΣΤΕ υποθέτω πριν από πολλά χρόνια όταν είχαν εκδηλωθεί και πάλι πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, η τότε κυβέρνηση αναγκάστηκε να φέρει ένα ρωσικό αεροσκάφος, θηρίο στην κυριολεξία και άκρως αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

Γράφει ο Γιώργος Α. Κουρής

ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ αυτό έριχνε 42 τόνους νερού σχεδόν όσο ρίχνουν πενήντα ελικόπτερα μαζί ή όσο νερό χωράνε 8 καναντέρ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι αρμόδιοι αντί να αγοράσουν το πυροσβεστικό αεροπλάνο για να το έχουν
σε μόνιμη βάση για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών αδιαφόρησαν και συνέχισαν την ίδια τακτική, νοικιάζοντας πανάκριβα κάποια πυροσβεστικά μέσα, τα οποία αντί να σβήνουν τις πυρκαγιές απλά κάνουν βόλτες πάνω από την καμένη γη.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ της πυρόσβεσης είναι πολύ σοβαρή για να την αφήσουμε στα χέρια ενός σμπαραλιασμένου κρατικού μηχανισμού.

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ αποφάσεις τολμηρές σε πολιτικό επίπεδο και άμεσες πρωτοβουλίες για να σταματήσει επιτέλους αυτό το διαρκές έγκλημα με τα καμένα δάση.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ οφείλει να αγοράσει δύο τρία αεροπλάνα μεγαθήρια από την Ρωσία που είναι άκρως αποτελεσματικά και προλαβαίνουν το κακό.

ΤΗΝ ώρα που σπαταλάμε δισεκατομμύρια ευρώ για άχρηστα εξοπλιστικά δε χάθηκε και ο κόσμος να δώσουμε μερικά εκατομμύρια ευρώ για να γλιτώσουμε για πάντα από τις πυρκαγιές.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ οι δήμοι και οι περιφέρειες, οφείλουν να ανοίξουν παντού δασικούς δρόμους, ενώ σε όλη την καλοκαιρινή περίοδο τα δάση πρέπει να φυλάγονται από το στρατό και να απαγορευτεί κάθε πρόσβαση στον κόσμο.

ΓΙΑΤΙ εκτός από τους εμπρηστές υπάρχουν και οι ασυνείδητοι πολίτες, οι οποίοι από απροσεξία προκαλούν πυρκαγιές.

ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ με τις φωτιές, θα πρέπει να μας γίνει μάθημα.

ΑΛΛΩΣΤΕ δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που ο πύρινος εφιάλτης στην Πελοπόννησο είχε σαν αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο δεκάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους και ολόκληρες οικογένειες.

Ο ΚΟΣΜΟΣ περιμένει από τους αρμόδιους υπουργούς και τις κρατικές υπηρεσίες εξηγήσεις για τις πυρκαγιές, αλλά και κάποιο σχέδιο για την αντιμετώπιση αντίστοιχων καταστάσεων στο μέλλον.

«Κ»