ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Ο Παπαδόπουλος το... έσκασε για Τζαμάικα με το αμόρε του για τη νέα ταινία του

Ταξίδι μακρινό ως την «Τζαμάικα» ετοιμάζουν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου! Το ερωτευμένο ζευγάρι, μετά το θεατρικό σανίδι, συναντιέται τώρα και στο σινεμά, όπου θα «αρμενίσει τα πέλαγα» 


μέσα από τον φακό του σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιού και τη νέα ταινία του, που θα βγει στις αίθουσες από τη Feelgood Entertainment στις 21 Δεκεμβρίου. 

Από τη 
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο 62χρονος πρωταγωνιστής και η 36χρονη σύντροφός του, έπειτα από τη συνεργασία τους σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, ετοιμάζονται τώρα να... κατακτήσουν ως ιδανικό δίδυμο και τη μεγάλη οθόνη, αναλαμβάνοντας δύο βασικούς ρόλους στο φιλμ «Τζαμάικα».

Η κοινή ζωή τους κάτω από την ίδια στέγη αλλά και η νέα αυτή επαγγελματική συνύπαρξή τους βάζουν τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν στα μέσα της φετινής χρονιάς και έκαναν λόγο για κρίση στη σχέση τους, εξαιτίας κάποιων μοναχικών βραδινών εμφανίσεων που είχε πραγματοποιήσει ο Σπύρος εκείνο το διάστημα. Ο έρωτάς τους αποδεικνύεται ισχυρός, παρόλο που οι ίδιοι συνεχίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και στις δηλώσεις τους αποφεύγουν τις εκτενείς αναφορές στα προσωπικά τους. Η γνωριμία τους κρατάει από το 2012, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μια οντισιόν για την παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού».

Συνεργάτιδα και παρτενέρ

Ο Παπαδόπουλος αναζητούσε τότε την αντικαταστάτρια μιας ηθοποιού που είχε αποχωρήσει από τον θίασο και στο πρόσωπο της απόφοιτης του Θεάτρου Τέχνης Νικολέτας Κοτσαηλίδου βρήκε αρχικά την ιδανική συνεργάτιδα, η οποία έμελλε να γίνει παρτενέρ του και στη ζωή.

Η ταινία «Τζαμάικα», το καστ της οποίας συμπληρώνουν ο Φάνης Μουρατίδης και η σύζυγός του Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, θέλει τον Σπύρο Παπαδόπουλο να υποδύεται τον οδηγό ταξί, ο οποίος προσπαθεί σκληρά να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του.