ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

O εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, ....Όποιος έχει στοιχεία για σχέδιο εμπρησμών να ενημερώσει λαό και αρχές

Για ανικανότητα και ανοργανωσιά που δεν κρύβονται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, απαντώντας στη δήλωση του Σταύρου Κοντονή ότι υπάρχει «οργανωμένο σχέδιο για να υπάρξει μια κοινωνικά έκρυθμη κατάσταση στη χώρα».


«Μετά τον αρμόδιο, κατ' ευφημισμόν Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής 

καταγγέλλει με δηλώσεις του οργανωμένο σχέδιο δημιουργίας έκρυθμης κατάστασης στη χώρα. Επαναλαμβάνουμε: Όποιος έχει στοιχεία για σχέδιο εμπρησμών, οφείλει τώρα να ενημερώσει τον ελληνικό λαό και τις αρμόδιες αρχές. Αλλιώς, ας κοιτάξουν στην Κυβέρνηση να κάνουν τη δουλειά τους.» τονίζει ο κ. Κικίλιας. 

Σύμφωνα με τον Βασίλη Κικίλια η «ανικανότητα και η ανοργανωσιά τους δεν κρύβονται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας. Αποτελεί πράξη μικρότητας, την ώρα που καίγονται σπίτια και καταστρέφονται περιουσίες συμπολιτών μας, κάποιοι να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους».

«Μάνη, Κύθηρα, Ζάκυνθος, Κάλαμος, Βαρνάβας... Οργή για την ανικανότητα, συμπαράσταση στους συμπολίτες μας» σχολίασε νωρίτερα, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ την Κυριακή είχε καλέσει την κυβέρνηση σε αποφασιστική και συντονισμένη δράση και να αφήσει τις θεωρίες συνωμοσίας.