24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

«Επίθεση» με πιάτα σε «άγγελο» της Victoria's Secret

Πόσο θα το διασκεδάζατε, αν κάποιος έσπαγε πιάτα στο κεφάλι σας; Η Καρολίνα Κούρκοβα, πάντως, το χάρηκε πολύ!

Το «αγγελάκι» της Victoria's Secret έζησε στη Σύμη αυτό 


που κάθε τουρίστας επιθυμεί να ζήσει ερχόμενος στην Ελλάδα: το φολκλορικό έθιμο του σπασίματος των πιάτων. 

Στην ψαροταβέρνα Μάνος, όπου βρέθηκε με την οικογένειά της, ο «θυμωμένος σεφ», όπως η ίδια έγραψε στο Ιnstagram, της χάρισε τη μοναδική αυτή εμπειρία σπάζοντας γύψινα πιάτα στο κεφάλι της, με την Τσέχα καλλονή να γελά και να απολαμβάνει αυτό που είναι γνωστό απ’ άκρη σ’ άκρη της γης ως ελληνικό κέφι!



Να θυμίσουμε ότι το super model επέλεξε αντί για τη Μύκονο και τη Σαντορίνη -όπως τόσες και τόσες διάσημες συνάδελφοί της- τη Λέρο και τη Σύμη για τις φετινές διακοπές της κι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες με τις οποίες βομβάρδισε το προσωπικό της ιστολόγιο, έζησε μοναδικές στιγμές.



Είτε κάνοντας paddle boarding στη Σύμη, είτε φωτογραφιζόμενη με φόντο το λιμάνι της πανέμορφης Αγίας Μαρίνας στη Λέρο, η 33χρονη Κούρκοβα πόσταρε εικόνες που θυμίζουν καρτ ποστάλ. Αυτή, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το super model αλλά και ηθοποιός βρέθηκε στη χώρα μας. Και πέρυσι η διάσημη ξανθιά έκανε τις διακοπές της 


σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά -χωρίς να αποκαλύψει ποιο-, προτρέποντας μέσα από μοναδικές φωτογραφίες τους ταξιδιώτες απ’ όλο τον κόσμο να έρθουν στην Ελλάδα.