24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΜΟΣΧΑ...Απειλή για βόμβες σε εμπορικά κέντρα και δικαστήρια...



Ανώνυμες πληροφορίες ερευνούν στελέχη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σχετικά με την τοποθέτηση εκρηκτικών σε έξι ..εμπορικά κέντρα στη Μόσχα και σε...
πέντε περιφερειακά δικαστήρια, όπως πηγή των υπηρεσιών δήλωσε στο πρακτορείο TASS.

«Δεχθήκαμε ανώνυμες απειλές» εναντίον έξι εμπορικών κέντρων, «στελέχη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης κατευθύνονται επιτόπου για να ελέγξουν τις πληροφορίες αυτές και να ερευνήσουν τους χώρους», δήλωσε η πηγή σύμφωνα με την αναδημοσίευση του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Έπειτα από προηγούμενες πληροφορίες, αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους ερευνούν τα Περιφερειακά Δικαστήρια Περόφσκι, Κουντσέφσκι και Κοπτέφσκι στη Μόσχα. 

«Ο αριθμός των δικαστηρίων που έχουν δεχθεί απειλές για βόμβα συνεχίζει να αυξάνεται. Σύμφωνα με τις ανώνυμες πληροφορίες, εκρηκτικά έχουν επίσης τοποθετηθεί στα Περιφερειακά Δικαστήρια Χοροσέφσκι και Σαβιολόφσκι», πρόσθεσε η πηγή.

Επιπλέον τρία μαιευτήρια στη Μόσχα δέχθηκαν παρόμοιες απειλές για βόμβα και εκκενώθηκαν.

Περίπου επί δύο μήνες, άγνωστοι στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα προειδοποιώντας για βόμβες σε δικαστήρια, σχολεία, εμπορικά κέντρα και άλλες εγκαταστάσεις και κτίρια, στη Μόσχα, στην Περιφέρεια της Μόσχας, στην Αγία Πετρούπολη, στην Περιφέρεια του Λένινγκραντ και σε άλλες ρωσικές περιφέρειες. 

Μέχρι στιγμής όλες οι απειλές έχουν αποδειχθεί ψευδείς, καθώς δεν έχουν βρεθεί εκρηκτικά...

ΑΠΕ-ΜΠΕ