24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Το Mega επέστρεψε: Έγινε η Mega-λη πρεμιέρα του προγράμματος


Πρεμιέρα έκανε στις έξι το πρωί το ιστορικό κανάλι «Mega», το οποίο ξεκίνησε επίσημα το πρόγραμμά του.

Ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου υποδέχτηκαν τους.. τηλεθεατές, με μια μεγάλη καλημέρα και έκαναν ποδαρικό στη νέα εποχή του καναλιού.

Πρώτος καλεσμένος στο στούντιο του «Μεγάλου Καναλιού», ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος, ταυτισμένος με το «Mega», Πάνος Σόμπολος.


Με πολλές συνδέσεις, με δημοσιογράφους σε όλη την Ελλάδα, όπου «χτυπάει» το ρεπορτάζ και με σημαντικούς καλεσμένους στο στούντιο, το «Mega» έδωσε από τα πρώτα λεπτά το στίγμα, για το τι θα ακολουθήσει.

Το σήμα του MEGA εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις 20 Νοεμβρίου του 1989. Ηταν ο πρώτος ιδιωτικός σταθμός που εξέπεμψε. Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018, μετά την απόφαση του ΕΣΡ το σήμα «χάθηκε» από τις οθόνες μας.

Την περασμένη Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, το σήμα επέστρεψε και πάλι στις τηλεοράσεις και σήμερα έκανε πρεμιέρα το πρόγραμμα του σταθμού.

Μετά το «Κοινωνία ώρα Mega», οι τηλεθεατές θα δουν:
Πώς θα συντονιστείτε

Το MEGA εκπέμπει ήδη μέσω Digea κι εσείς μπορείτε τώρα να το αναζητήσετε.
Στις περισσότερες τηλεοράσεις κάνοντας ζάπινγκ θα το ανακαλύψετε. Δεν έχετε παρά να το βάλετε στην αγαπημένη σας θέση. Αν έχετε συσκευή παλαιότερης τεχνολογίας, επανασυντονίστε τα κανάλια!
Στη συνέχεια θα μπορέσετε να διαλέξετε τη θέση του στο τηλεκοντρόλ σας.
Αν βλέπετε μέσω συνδρομητικής τηλεόρασης, οι πλατφόρμες θα τοποθετήσουν αυτόματα το κανάλι. 

Περισσότερες πληροφορίες: cutt.ly/JrKtfw1


09.00 ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ (Κατάλληλο για όλους)

Ελληνική σειρά με τους Κατερίνα Γιουλάκη, Κούλα Αγαγιώτου, Μαρία Μαρτίκα, Έλντα Πανοπούλου, Τζόυς Ευείδη, Δημήτρη Καλιβωκά, Τάσο Κωστή, Παύλο Ευαγγελόπουλο, Βίκυ Βανίτα, Νεφέλη Ορφανού, κ.ά.

10.00 MEGA MAGAZINO
Ενημερωτική εκπομπή με τους: Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη

11.15 ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)
Ελληνική σειρά με τους Ελένη Γερασιμίδου, Γιώργο Γιαννούτσο, Σμαράγδα Διαμαντίδου, Μαρία Κανελλοπούλου, Βασίλη Κούκουρα, Νατάσσα Μανίσαλη, Στέλιο Παύλου, Τάσο Περζικιανίδη, κ.ά.

12.00 ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)
Ελληνική σειρά με τους Κώστα Καζάκο, Κάτια Δανδουλάκη, Κωνσταντίνο Καζάκο, Παύλο Κοντογιαννίδη, Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, Στάθη Κακαβά, Μαριάννα Τουμασάτου, Ελισάβετ Μουτάφη, κ.ά.

13.00 MEGA Γεγονότα: ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Με την Ράνια Τζίμα.

13.50 Η ΝΤΑΝΤΑ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)
Ελληνική σειρά με τους Μαρία Λεκάκη, Κώστα Αποστολίδη, Χρήστο Σιμαρδάνη, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Ιφιγένεια Βογιατζάκη, Ναταλία Δάρα, Βασίλη Καραγιάννη, κ.ά.

14.20 ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)
Ελληνική σειρά με τους Αγγελική Δαλιάνη, Άνθιμο Ανανιάδη, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Τάσο Κωστή, Άριελ Κωνσταντινίδου, Χρήστο Πλαΐνη, Φιλίτσα Καλογεράκου, Φώτη Σπύρο, Μάγδα Τσαγγάνη, Ασπασία Τζιτζικάκη, κ.ά.

15.10 ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΥΟ ΖΩΕΣ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)
Ελληνική σειρά με τους Ιωάννη Παπαζήση, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Δήμητρα Χατούπη, Μιχάλη Μαρκάτη, Πάνο Ρεντούμη, Αγγελική Καρυστινού, Ίριδα Πανταζάρα, Τάσο Παπαναστασίου, Αθανασία Αντωναράκου, κ.ά.

15.50 Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)
Ελληνική σειρά με τους Κάτια Δανδουλάκη, Όθωνα Μεταξά, Αθηνά Οικονομάκου, Μάνο Παπαγιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Μιχάλη Μητρούση, Κώστα Αποστολάκη, Βασίλη Κούκουρα, Κώστα Κρομμύδα, Ασπασία Μηλιαράκη, κ.ά.

16.30 ΝΟΣΤΙΜΑ… ΚΑΙ ΑΠΛΑ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)
Με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου (Περιέχει τοποθέτηση Προϊόντος)

17.00 ΔΕΛΤΙΟ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ
Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.

17.10 ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ

17.20 LIVE NEWS
Με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Σχόλιο: Παναγιώτης Τζένος, Ελένη Καλογεροπούλου

19.00 ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)
Ελληνική σειρά με τους Ελένη Ράντου, Κατιάνα Μπαλανίκα, Ράνια Σχίζα, Σάκη Μπουλά, Γιώργο Καπουτζίδη, Βασιλική Ανδρίτσου, Μαρία Ανδρούτσου, Αργύρη Αγγέλου, Αντώνη Καρυστινό, κ.ά.

20.00 MEGA Γεγονότα: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Με την Δώρα Αναγνωστοπούλου.

21.00 ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)
Ελληνική σειρά με τους Σμαράγδα Καρύδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γιώργο Καπουτζίδη, Αργύρη Αγγέλου, Αγγελική Λάμπρη, Ειρήνη Κουμαριανού, Παύλο Ορκόπουλο, Ζέτα Μακρυπούλια, Ελένη Κρίτα, κ.ά.

22.00 ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)
Ελληνική σειρά με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη, Σάκη Μπουλά, Άβα Γαλανοπούλου, Βάνα Ραμπότα, Μαρία Ανδρούτσου, Νικολέττα Καρρά, Σοφία Πανάγου, Πυγμαλίονα Δαδακαρίδη, κ.ά.

23.00 ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)
Ελληνική σειρά με τους Στέλιο Μάινα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Παναγιώτα Βλαντή, Μπέσσυ Μάλφα, Έρση Μαλικένζου, Γιούλικα Σκαφιδά, Παναγιώτη Καρμάτη, Βασίλη Ρίσβα, Μάκη Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, κ.ά.

00:40 FORENSIC FILES (Κατάλληλο για άνω των 16 ετών)
Δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ Αμερικανικής παραγωγής 1996. Δημιουργός: Paul Dowling. Αφηγητής: Πίτερ Τόμας

01:40 ΙΧΝΗ (Κατάλληλο για άνω των 12 ετών)
Ελληνική σειρά με τους Δημήτρη Αλεξανδρή, Νίκο Κουρή, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Υρώ Λούπη, Γωγώ Μπρέμπου, Γιάννη Νταλιάνη, Γιάννη Ζουγανέλη, Νίκη Παλληκαράκη, κ.ά.

02.40 ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)
Ελληνική σειρά με τους Άκη Σακελλαρίου, Στέλιο Μάινα, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Θοδωρή Αθερίδη, Αφροδίτη Σημίτη, Ελένη Ζιώγα, Κορίνα Δαμουλιάνου, Σοφία Μυρμηγκίδου, Δήμητρα Ματσούκα, Αλεξάνδρα Παυλίδου, κ.ά.

03:40 Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)
Ελληνική σειρά με τους: Πέτρο Φιλιππίδη, Νικολέττα Βλαβιανού, Μπέτυ Νικολέση, Μαρία Παπαλάμπρου 

Η μεγάλη επιστροφή: Kαι MEGA (όπως πάντα) αλλά κι ένα βήμα μπροστά

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη επιστροφή του καναλιού τα στελέχη μίλησαν στο «ΘΕΜΑ» και αποκάλυψαν όλα τα μυστικά του προγράμματος, τη φιλοσοφία τους, τους στόχους τους και ποια θα είναι η επόμενη μέρα για το κανάλι.

Πέτρος Μπούτος
Τώρα επαναλήψεις, τον Οκτώβριο νέο πρόγραμμα

Οσοι γνωρίζουν τον Πέτρο Μπούτο ξέρουν πως δεν δίνει συνεντεύξεις. Εχει δώσει ελάχιστες και αυτές αν μπορούσε θα τις είχε αποφύγει. 

Ο δαιμόνιος διευθυντής Προγράμματος είναι ο δημιουργός του μεγαλύτερου ποσοστού της ταινιοθήκης, ο εμπνευστής μιας πρωτοπόρας ψυχαγωγίας και ο άνθρωπος που καλείται να σχεδιάσει την πορεία του Μεγάλου Καναλιού για μία ακόμη φορά.


Τον συνάντησα στα γραφεία του MEGA με την οθόνη της τηλεόρασής του να μένει σταθερή στην εικόνα με το λογότυπο του σταθμού. 

Μίλησε για την πρεμιέρα με τον ενθουσιασμό αλλά και την ωριμότητα που διακρίνουν ένα στέλεχος που έχει βαδίσει σε δύσκολα και ανταγωνιστικά μονοπάτια. Και όταν χρειάστηκε να χαμογελάσει για μερικά ενσταντανέ, υπήρξε μία και μοναδική ιδέα για να το καταφέρουμε με τον φωτογράφο. 

Να του ζητήσουμε να ποζάρει μπροστά στο ανάγλυφο λογότυπο που καλύπτει κατά μήκος τον διάδρομο που οδηγεί στα στούντιο του MEGA. «Οπως πάντα», θα πει.