24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Η Πρωτοψάλτη έβγαλε τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το Μαξίμου στο δρόμο

ΑΠΛΟΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ...
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ

Μία διαφορετική συναυλία έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με σκοπό να ..
στείλει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα 


και να ευχηθεί χρόνια πολλά στον κόσμο. Με σημείο εκκίνησης την Τεχνόπολη στο Γκάζι, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια ανέβηκε πάνω σε ένα φορτηγό, έπιασε το μικρόφωνο και πέρασε απ’ όλα τα στενά και γειτονιές της Αθήνας.

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε μια μοναδική συναυλία για τις Αθηναίες και τους Αθηναίους! 

Με τις μελωδίες της Άλκηστις Πρωτοψάλτη πλημμύρισαν σήμερα οι δρόμοι της Αθήνας σε μια ξεχωριστή συναυλία με «σκηνή» ένα φορτηγό το οποίο για 3,5 ώρες γύριζε στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης κάνοντας πολύ σύντομες στάσεις σε πλατείες αλλά και συμβολικά, σε δύο νοσοκομεία, στο «Σωτηρία» και τον «Ευαγγελισμό» όπου γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

 Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα είχε την ιδέα και προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να τραγουδήσει για τις Αθηναίες και τους Αθηναίους και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τους ανθρώπους της Τεχνόπολης ανταποκρίθηκαν άμεσα έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η μοναδική συναυλία. Από τις 11 το πρωί οι δρόμοι της πρωτεύουσας γέμισαν με ήχους και συναισθήματα, καθώς η Άλκηστις Πρωτοψάλτη,


 στην πρωτότυπη σκηνή του λευκού φορτηγού του Δήμου Αθηναίων, ερμήνευσε υπέροχα τραγούδια, προσκαλώντας τους κατοίκους να γίνουν θεατές αλλά και συμμέτοχοι μιας μοναδικής εμπειρίας. Και αυτό έγινε: Χιλιάδες Αθηναίες και Αθηναίοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους κι άνοιξαν τα παράθυρα τους. 

Απόλαυσαν και χειροκρότησαν γεμάτοι ενθουσιασμό και συγκίνηση την ιδιαίτερη αυτή μουσική διαδρομή που σκόρπισε αισιοδοξία και χαρά τους δρόμους της πρωτεύουσας και τις καρδιές των ανθρώπων, θυμίζοντάς τους ότι θα έρθει σύντομα η στιγμή που θα είμαστε και πάλι έξω στην πόλη όλοι , πιο ενωμένοι από ποτέ! 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, της ΔΑΕΜ και της Εταιρείας Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ).