24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Θρίλερ με την κατάσταση της υγείας του Kim Jong Un - Διαψεύδει τις φήμες η Νότια Κορέα


O Kim Jong un υπεβλήθη σε εγχείριση καρδιάς και πλέον αναρρώνει
(upd) Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ηγέτης της Βόρειας Κορέας... Kim Yong Un.

Το αμερικανικό δίκτυο CNN αναφέρει ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ύστερα από εγχείρηση καρδιάς, πληροφορία την οποία ωστόσο διαψεύδει η Νότια Κορέα.

Πληροφορίες από τη νοτιοκορεατική κυβέρνηση αναφέρουν πως ο Kim Jong un δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση και ότι αναρρώνει ύστερα από την εγχείρηση.
Παράλληλα από το Προεδρικό Μέγαρο της Ν. Κορέας μεταδίδεται πως δεν υπάρχουν ασυνήθιστα μηνύματα από τη βορειοκορεατική πλευρά.

Η καθημερινή νοτιοκορεατική ειδησεογραφική ιστοσελίδα ΝΚ, επικαλούμενη πηγές από τη Β. Κορέα, μεταδίδει ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης αναρρώνει στη βίλα του στο βουνό Kumgang που βρίσκεται στην ανατολική ακτή της χώρας, ύστερα από την εγχείριση στην οποία υπεβλήθη στις 12 Απριλίου.

Την ίδια ώρα, Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο πρακτορείο Bloomberg ότι αναζητούν λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του Kim Jong Un, καθώς οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες.
Τα σενάρια σχετικά με την υγεία του Kim Jong un άρχισαν να λαμβάνουν διαστάσεις ύστερα από την απουσία του από την εθνική γιορτή που σηματοδοτεί η γέννηση του παππού του Kim Il Sung στις 15 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι το CNN είχε μεταδώσει, επικαλούμενο πληροφορίες από τις μυστικές αμερικανικές υπηρεσίες, ότι ο Kim Jong un βρίσκεται σε κίνδυνο ύστερα από την εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υπεβλήθη.

Οι φήμες για την υγεία του Kim Jong Un οδήγησαν σε πτώση τον δείκτη Kospi στη Νότια Κορέα, o οποίος σημείωσε απώλειες της τάξης του 3%, ενώ το γουόν υποχώρησε 0,9% έναντι του δολαρίου.