24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Συναγερμός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κύπρος! ‘Πνίγηκε’ στους μετανάστες το νησί!


Ο υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Νίκος Νουρής, δήλωσε πως η Κύπρος μπαίνει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το μεταναστευτικό, και έστειλε χθες γραπτό διάβημα ...στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα υποδοχής 

πρόσθετων άτυπων μεταναστών.Το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα από το κέντρο έκτακτης ανάγκης (112) το οποίο έδινε το στίγμα στην περιοχή Βληχά. Η νεαρή βρέθηκε τραυματισμένη σοβαρά στο κεφάλι χωρίς τις αισθήσεις της. 

Την κλήση στο ΕΚΑΒ έκαναν τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, που είχαν έρθει μαζί της στη Ρόδο για να περάσουν τις διακοπές τους. Κανείς δεν γνωρίζει κάτω από ποιές συνθήκες σημειώθηκε το θλίβερό περιστατικό. Αναμένεται να παρθούν καταθέσεις από τα υπολοιπα μέλη της παρέας.

Η νεαρή κοπέλα, μεταφέρθηκε λίγη ώρα μετά στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν σοβαρότατο τραύμα στο κεφάλι. Αμέσως αποφασίστηκε να μπει στο χειρουργείο, όπου οι αρμόδιοι γιατροί έδωσαν τη δική τους μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου