24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....Ογκολόγος γιατρός από το Θεαγένειο Νοσοκομείο εξαπάτησε ασθενή με καρκίνο....ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΩΛΟ ...ΟΧΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ


Η Μεταξούλα Βασιλείου κατήγγειλε ότι γνωστός ογκολόγος στο Θεαγένειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, εξαπάτησε εκείνη και τον σύζυγό της, ο οποίος έχει ...καρκίνο, για ένα δήθεν φάρμακο που θα έφερνε από τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στην πρωινή εκπομπή του ANT1 «ήταν ο γιατρός που μας παρακολουθούσε τα τελευταία τρία χρόνια. Ο σύζυγός μου διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα. Αφαιρέσαμε όλον τον αριστερό πνεύμονα και από τότε κάνει συνεχώς μεταστάσεις. 

Η τελευταία μετάσταση ήταν στον οισοφάγο τον Απρίλιο και τότε μας είπε για αυτό το φάρμακο που κυκλοφορεί στην Αμερική και αν θέλουμε να το παραγγείλουμε μέσω φαρμακευτικής. Θα μεσολαβούσε ο ίδιος και θα κόστιζε 10.000 ευρώ».

«Μας είπε πως στην Ελλάδα το φάρμακο θα ερχόταν σε 3 με 4 μήνες αλλά θα είναι μάλλον αργά… Μας ζήτησε να βάλουμε τα 10.000 ευρώ στον δικό του λογαριασμό και μέσα σε μια μέρα γιατί θα έληγε η προθεσμία για την προμήθεια του φαρμάκου» είπε η καταγγέλλουσα.



Όπως περιέγραψε έκτοτε περίμεναν να έρθει το φάρμακο, ενώ ο σύζυγός της έκανε χημειοθεραπείες. Ο γιατρός τους έδινε διάφορες δικαιολογίες για την καθυστέρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου