24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-4..... Έκανε πάρτι στην Τούμπα και μπήκε ξανά στη μάχη του τίτλου



Ο Ολυμπιακός ήταν θριαμβευτής στην Τούμπα, επικρατώντας 4-1 του ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική και μπήκε ξανά δυνατά στην κούρσα της διεκδίκησης του τίτλου. Πρωταγωνιστής ο Ποντένσε με γκολ και ασίστ, δύο γκολ ο Ελ Κααμπί (83', 90') και ένα ο Ναβάρο (29').
Πραγματοποιώντας την καλύτερη του φετινή εμφάνιση ο, μεταμορφωμένος από τον Μεντιλίμπαρ, Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ, τον γκρέμισε από την κορυφή και ξαναμπήκε στη μάχη του τίτλου - Οι Ναβάρο, Ποντένσε, Ελ Κααμπί (2) τα ερυθρόλευκα γκολ, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ντεσπόντοφ...

«Ερυθρόλευκος» θρίαμβος μέσα στην Τούμπα! Ο Ολυμπιακός πέρασε με εμφατικό τρόπο και «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο στον κάκιστο ΠΑΟΚ για την ήττα του στο πρώτο γύρο.


Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχοντας ξεπεράσει την ίωση ,που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, πλέον, ήταν έτοιμος στο 100% για να παίξει στο αποψινό ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό φορώντας στο μπράτσο το περιβραχιόνιο του αρχηγού για πρώτη φορά στην καριέρα του.


Ο 20χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο αρχικό σχήμα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και πιο συγκεκριμένα στο αριστερό άκρο της επίθεσης, στη θέση του τιμωρημένου Τάισον, με τον Μουργκ σε ρόλο επιτελικού μέσου, τον Ντεσπόντοφ στο δεξιό άκρο και τον Σαμάτα στην κορυφή.

Μπροστά από τον Κοτάρσκι η τετράδα της άμυνας αποτελούταν από τους Σάστρε (δεξιά), Κεντζιόρα, Κουλιεράκη (στόπερ), Μπάμπα (αριστερά), ενώ στον άξονα θα κινείται το δίδυμο Μεϊτέ - Οζντόεφ.

Με Ναβάρο στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Από την πλευρά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να κατεβάσει τον Ολυμπιακό με ενισχυμένο κέντρο και βασικό σέντερ φορ τον Ναβάρο.


Ο σχηματισμός των «ερυθρόλευκων» στο χορτάρι της Τούμπας και στο ντεμπούτο του Βάσκου τεχνικού στη Stoiximan Super League 1 αποτελούταν από τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Ορτέγα, Κάρμο, Μπιανκόν και Ροντινέι στην αμυντική τετράδα, η τριάδα των χαφ ήταν με Εσε, Ορτα και Τσικίνιο, ενώ μπροστά έπαιξαν οι Φορτούνης, Ποντένσε και Ναβάρο.


Απείλησε ο ΠΑΟΚ, ισορρόπησε ο Ολυμπιακός
Η πρώτη μεγάλη φάση στο ντέρμπι ήταν για τον ΠΑΟΚ από το κλέψιμο του Μπάμπα ψηλά (πάνω στον Φορτούνη) και την προσωπική ενέργεια του Μουργκ, με το σουτ του Αυστριακού να στέλνει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο, αλλά χωρίς το δίδυμο Μεϊτέ και Οζντόεφ να έχει μπει στο ματς έμενε μακριά από την περιοχή του Πασχαλάκη.


Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισορροπήσει και να απειλήσει με το πλασέ στην κίνηση του Ναβάρο (17’) και κυρίως με το σουτ του Φορτούνη από το ύψος του πέναλτι (19’) με την μπάλα να καταλήγει ψηλά πάνω από την εστία του Κοτάρσκι



Οι «ασπρόμαυροι» πίεσαν και έψαξαν για την ανατροπή πριν από το τέλος του ημιχρόνου αγγίζοντας το 2-1 με το πλασέ του Μουργκ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Πασχαλάκη.


Γκολάρα από Ποντένσε και 1-2
Ό,τι δεν έκανε ο Μουργκ στο φινάλε του πρώτου μέρους, το έκανε με πολύ πιο εντυπωσιακό τρόπο ο Ποντένσε με την συμπλήρωση δέκα λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πορτογάλος άλλαξε γρήγορα την μπάλα με τον Φορτούνη, την κουβάλησε για κάποια μέτρα και με τρομερό σουτ την έστειλε στο… παραθυράκι της «ασπρόμαυρης» εστίας γράφοντας το 1-2 για τον Ολυμπιακό.


Ο ΠΑΟΚ είχε πάνω από μισή ώρα για να αντιδράσει, ο Ντεσπόντοφ πέταξε στα σκουπίδια μια μεγάλη ευκαιρία, αστοχώντας μόνος με τον Πασχαλάκη, ενώ ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς Ζίβκοβιτς και Μπράντον, ενώ μετά το 70’ πέρασε στο ματς Σβαμπ και Γιόνι γιατί πολύ απλά τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά για την ομάδα του.

Ο Ελ Καμπί τον οδήγησε σε θρίαμβο
Ο Ολυμπιακός όχι μόνο κρατούσε εύκολα τους παίκτες του ΠΑΟΚ μακριά από την περιοχή του, αλλά κατάφερε να χτυπήσει αυτή τη φορά στην κόντρα με τους Μασούρα, Ποντένσε να αλλάζουν γρήγορα την μπάλα, τον Πορτογάλο να σεντράρει και τον Ελ Καμπί να εκτελεί τον Κοτάρσκι για το 1-3 στο 83ο λεπτό.
Ο Πασχαλάκης είπε «όχι» στον Ντεσπόντοφ δύο λεπτά αργότερα και στο 90’ ήρθε ο Ελ Καμπί να δώσει διαστάσεις θριάμβου για τον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας το 1-4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου