24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε 5χρονο αγοράκι... Το δάγκωσε σοβαρά στο πρόσωπο....το αυτί κρεμόταν κυριολεκτικά από μία κλωστή.... Κινδύνεψε σοβαρά η ζωή του παιδιού



Το σοβαρό περιστατικό συνέβη στο Λιανοβέργι Ημαθίας, στο δήμο Αλεξάνδρειας

Η «Ζούγκλα» επικοινώνησε με την γιαγιά του θύματος κ.Βέτα Ζαχοπούλου, η οποία μας περιέγραψε την επίθεση:

«Το παιδί έπαιζε αμέριμνο όταν του επιτέθηκε ο σκύλος. Τον δάγκωσε σοβαρά στο πρόσωπο ..και συγκεκριμένα στο αυτί. Με το δάγκωμα του διέλυσε τους τένοντες και το αυτί κρεμόταν κυριολεκτικά από μία κλωστή. Κινδύνεψε σοβαρά η ζωή του παιδιού.»

Όπως μας είπε, τόσο ο Δήμος όσο και οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν παρέμβει αποφασιστικά στο μεγάλο θέμα της μάστιγας των αδέσποτων ζώων, ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι να δοθεί δημοσιότητα έτσι ώστε να σωθούν άλλα μικρά παιδιά που παίζουν στις πλατείες.

Η οικογένεια αυτή τη στιγμή περιμένει να βελτιωθεί η κατάσταση του παιδιού έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει εξιτήριο και στη συνέχεια θα συνεννοηθεί με τον δικηγόρο για τα επόμενα βήματα, στο πλαίσιο της αναζήτησης ευθυνών προς κάθε κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου