24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Αρης - Ολυμπιακός 2-1: Τον... γκρέμισε από την κορυφή!



Ο Ολυμπιακός απογοήτευσε ξανά και ο καταπληκτικός Άρης βρήκε την ευκαιρία να τον... γκρεμίσει από την κορυφή με το 2-1 του «Κλ, Βικελίδης», 

που διαμόρφωσαν τα γκολ του Μανού Γκαρσία και του Μορόν (είχε και δοκάρι).Ο Άρης «έσβησε» την… κακοτεχνία του Ολυμπιακού. 


Ο Άρης φιλοτέχνησε έναν όμορφο πίνακα στο «Κλ. Βικελίδης» και απέναντι στην κακοτεχνία του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-1 χάρη στα γκολ των Μανού Γκαρθία, Λορέν Μορόν και μάλιστα είχε ένα σωρό ευκαιρίες γι’ ακόμη περισσότερα!

Οι «κίτρινοι» ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές καθώς δεν είναι μόνο η νίκη που πέτυχαν αλλά το γεγονός ότι είχαν ένα σωρό ευκαιρίες γι’ ακόμη περισσότερα απέναντι στην απόλυτα προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού και με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι βρισκόμενος 2-0 πίσω στο σκορ δεν είχε ούτε μια κλασική φάση για να επιστρέψει στο παιχνίδι. Ο Μανού Γκαρθία ήταν ο ηγέτης του Άρη με γκολ, ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου