24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Γιατί ο Μητσοτάκης διαγράφει τον Μάριο Σαλμά από την ΚΟ της ΝΔ



Οι εσωκομματικές αναταράξεις στη Νέα Δημοκρατία συνεχίζονται, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης
από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου βρίσκεται, παραπέμπει για διαγραφή τον γαλάζιο... βουλευτή Μάριο Σαλμά.

Στην απόφαση για διαγραφή του Μάριου Σαλμά ώθησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσα είπε ο βουλευτής για φωτογραφικούς διαγωνισμούς του υπουργείου Πολιτισμού για κυλικεία σε αρχαιολογικούς χώρους
.
Μάριος Σαλμάς: Γιατί τον διαγράφει ο Μητσοτάκης

Δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο κύριος Σαλμάς τα τελευταίο διάστημα στο Open και στο Kontra Channel -με αφορμή την ερώτηση των 11 για τα κόκκινα δάνεια- έσπρωξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από τη Νέα Υόρκη στην οποία βρίσκεται για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, να ζητήσει από τους συνεργάτες του να παραπέψουν στην επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ τΟν βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Μάριος Σαλμάς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχαν «συγκρουστεί» σφοδρά και στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας που έγινε πριν τρεις μήνες, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές. Τότε ο κύριος Σαλμάς είχε κατηγορήσει τον πρωθυπουργό ότι αυτός και άλλοι 5 συνεργάτες του είναι το επιτελικό κράτος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε λέγοντας ότι δεν πήρε η ΝΔ 41% επειδή στήριξε τους λίγους.

Επίσης ο κύριος Σαλμάς είχε κάνει το καλοκαίρι και μία ερώτηση προς την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη η οποία του απάντησε λέγοντάς του ότι όλα συνέβησαν με τον καθ' όλα νόμιμο τρόπο και ότι η ιστορία των αναψυκτηρίων στο υπουργείο Πολιτισμού είναι μία εξαιρετικά σύνθετη διαδικασία.

Από την κυβέρνηση λένε ότι οι καταγγελίες του Μάριου Σαλμά συνιστούν αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά και για έναν ακόμη λόγο. Αν έχει στην κατοχή του στοιχεία για τις κατηγορίες αυτές, θα έπρεπε να τα καταθέσει τον εισαγγελέα και όχι να εξαπολύει καταγγελίες στους τηλεοπτικού σταθμούς που εμφανίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου