ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

Φέρτε πίσω τον Χριστοφοράκο...

...ή φύγετε κι εσείς από την χώρα!‏

Aπό τον Παντελή Οικονόμου

Η ατιμωρησία των «χρυσών αγοριών» της κλεπτοκρατίας ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής. Μια αλυσίδα «επώνυμων» διεφθαρμένων προσώπων, με διάφορες ιδιότητες, σε διάφορους τομείς του δημόσιου χώρου, με νέους κρίκους της να αποκαλύπτονται συνεχώς, ενώ κανείς, εντεταλμένος γι αυτό, δεν μπορεί να την σπάσει. Να υπονομεύεται ανοιχτά το δημόσιο συμφέρον και να μην το προασπίζει κανείς. Την ώρα ακριβώς που από τον λαό ζητούνται... θυσίες!
Η μη ανάληψη ευθύνης από οποιονδήποτε κυβερνητικό ή άλλο δημόσιο λειτουργό για την εξαφάνιση Χριστοφοράκου είναι σύμπτωμα παρακμής της δημόσιας ζωής στην χώρα μας.

Δυστυχώς όχι πρωτοφανές. Αλλά η αποφυγή ανάληψης πρωτοβουλίας από κάθε αρμόδια αρχή για τον εντοπισμό και την επιστροφή του, ώστε να λογοδοτήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη, δεν έχει προηγούμενο. Πριν, λοιπόν, η κρίση νομιμοποίησης της πολιτικής τάξης πραγμάτων πάρει διαστάσεις πανδημίας και «μαζί με τα ξερά καούν και τα χλωρά»... φέρτε πίσω τον Χριστοφοράκο ή φύγετε κι εσείς από την χώρα!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...