24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Παράνομη χωματερή στους Δελφούς!...

Λαμπρά εγκαίνια για το Μουσείο της Ακρόπολης αλλά με αυτό το αίσχος για τον πολιτισμό μας γιατί δεν ασχολείται κανείς, κ. Σαμαρά; Κίνδυνος για "Ολυμπία Νο2"

Φωτιά ξέσπασε την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στην παράνομη χωματερή του Δήμου Δελφών, η οποία βρίσκεται σε αρχαιολογικό χώρο 500 μέτρα από το μουσείο. Η χωματερή λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια με την προστασία του Δήμου και της διεύθυνσης του μουσείου παράνομα.
Καπνός φαινόταν και από το παλιό υδραγωγείο των Δελφών. Είναι γεγονός οτι δεν έχουν καθαρίσει καθόλου τα ξερά γύρω από το μουσείο και δεν υπάρχει και πιστοποιητικό προστασίας. Επίσης οι πυροσβεστήρες μέσα είναι ληγμένοι. Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει εκδόσει πιστοποιητικό πυροπροστασίας.
Όσον αφορά την παράνομη χωματερή, ο καθένας πηγαίνει εκί και πετάει μπάζα και ξερά χόρτα. Λίγα μέτρα πιο κάτω βρίσκεται το κανάλι που μεταφέρει νερό από τη λίμνη του Μόρνου.
Τους άρπαξε λοιπόν η χωματερή και άρχισε να...
καίγεται χαμηλή βλάστηση στην γύρω περιοχή. Κινητοποιήθηκαν αμέσως, έσβησαν την φωτιά και έφυγαν αμέσως. Εν ολίγoις το έκαναν γαργάρα το θέμα. Δεν κάθησαν ούτε για περίπτωση αναζοπυρωσης οι αθεόφοβοι.
Είναι κρίμα να ξεφτιλίζεται έτσι ο πολιτισμός μας και όπως το πάμε θα έχουμε φαινόμενα Ολυμπίας 2 στο μουσείο Δελφών. Σημειώνω οτι εμείς οι κάτοικοι έχουμε φωτογραφίες και video για όλα τα παραπάνω. Αναζητήστε την υπόθεση της μετάγγισης καυσίμων. Αναζητήστε την υπόθεση με τα παράνομα αυθαίρετα του μουσείου, για να μην μιλήσουμε για την αίθουσα των Σιφνίων η οποία απο κάτω έχει επικίνδυνες ρωγμές (εφημ. Ώρα της Φωκίδας)
Οποιος πάει εκεί
θα δει όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα.
Και ολ αυτα τις μέρες των εγκαινίων του μουσείου της Ακρόπολης.
Την επομένη πέρασαν 2 φορτηγά και άδειασαν ξερά και μπάζα. Μέσα σε αυτές τις βρωμιές βρίσκονται και οικιακά απόβλητα... έλεος πια.
Η φωτογραφία είναι μια από τις πολλές φωτογραφίες από την παράνομη χωματερή στον αρχαιολογικό χώρο Δελφών. Όπως μπορείτε να δείτε σε μικρή απόσταση βρίσκεται το κανάλι που μεταφέρει νερό από τη λίμνη του Μόρνου. Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από λίγες ημέρες. Με την ανοχή του Δήμου και της διέυθυνσης του μουσείου. Αυτός είναι ο πολιτισμός μας;
Και το πιό γελοίο της υπόθεσης είναι οτι έξω από τη χωματερή υπάρχει πινακίδα που γράφει ΧΥΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. Φυσικά για τα μάτια του κόσμου. Εμείς οι κάτοικοι ζούμε έναν εφιάλτη καθημερινά.Τόσον καιρό σιωπούσαμε. Φτάνει όμως. Πρέπει αυτό το αίσχος για τον πολιτισμό μας να τελειώσει. Πρέπει να προστατέψουμε την περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους. Τι λένε οι τουρίστες που βλέπουν αυτά...
Σε λίγες μέρες θα σας στείλουμε και video από φορτηγό που αδειάζει και θα δείτε και από την συνομιλία ποιοί δίνουν την άδεια να συμβαίνει αυτό.
Κάτοικοι αγανακτισμένοι των Δελφών και γύρω περιοχών

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου