24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Τραχανοπλαγιες.....διασκεδαζουν .......

Τον Ιανουάριο του 2007... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ......

Στο Πήλιο, σε εταιρική εκδήλωση...
της Αγροτικής Ασφαλιστικής χόρευε ημίγυμνο πάνω στο τραπέζι το κυβερνητικό golden boy Γ. Παυλίδης!
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
.
Μεγάλος χαμός έγινε με τη φωτογραφία που αποκάλυψα και δείχνει πάνω στο τραπέζι με μια κοπελιά να λικνίζεται και να γλεντάει το golden boy Ιωάννης Παυλίδης. Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ του οποίου πριν από λίγες μέρες δημοσιοποιήθηκαν οι αμοιβές και τα εκτός έδρας που εισπράττει, 18.989 ευρώ τον μήνα.
Το ξεφάντωμα που φαίνεται στη φωτογραφία δεν είναι σε ιδιωτική έξοδο, ούτε σε κανένα ...σπίτι για να μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι πρόκειται για προσωπικές στιγμές. Είναι από εκδήλωση της εταιρίας η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2007. Ήταν εταιρική εκδήλωση πωλήσεων των επιτυχημένων διαγωνισμού, στο Πήλιο. Το γλέντι έχει γίνει στο χωριό Μούρεσι, μεσημέρι, σε ταβέρνα. Κι ο Γιάννης είχε κέφια, ανεβάζει την κοπελιά στο τραπέζι κι ανεβαίνει κι ο ίδιος. Προφανώς σκέφτηκε ότι τραπέζι και ντυμένος δεν λέει. Κι ας μην πούμε προς το παρόν τη λεπτομέρεια για το πώς ...βγήκαν τα δικά του ρούχα.
Οι άλλοι κοίταζαν μάλιστα αποσβολωμένοι. Τραβούσαν κάμερες, φωτογραφικές και κινητά, αλλά αυτός ακλόνητος. Ήθελε με τον τρόπο του να δώσει άλλη μια απόδειξη του σεμνά και ταπεινά.
Η αποκάλυψη της φωτογραφίας καταγράφει...
ακριβώς αυτή την νοοτροπία που, σε διάφορες μορφές, έχει οδηγήσει στην "κατρακύλα" τη ΝΔ. Ένα golden boy, με ...άκρες στο Μέγαρο Μαξίμου, με μεγάλες αποδοχές, επικεφαλής μιας κρατικής εταιρείας που βούλιαξε και με "γλεντζέδικη" εικόνα εν μέσω εταιρικών εκδηλώσεων. Μόνο προσωπικές στιγμές δεν απεικονίζουν όλα αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου