24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει πάρει τα χειρότερα μέτρα που έχουμε γνωρίσει ποτέ

  
  Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει πάρει τα χειρότερα μέτρα που έχουμε γνωρίσει ποτέ και θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες στο λαό και τη χώρα τόνισε σε σημερινή συνέντευξη τύπου η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αναφερόμενη και στα αποτελέσματα του ταξιδιού του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στις ΗΠΑ και στις εξαγγελίες για την Παιδεία στους Δελφούς.

Η κ. Παπαρήγα εκτίμησε ότι θα ληφθούν
και άλλα μέτρα, πέρα από το μνημόνιο, και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση θα επιδιώξει να εντείνει τη χειραγώγηση του λαού και θα θέσει εκβιαστικά διλήμματα προκειμένου να μην εκφραστεί η οργή του κόσμου στις εκλογές.

Επομένως, σημείωσε η Γραμματέας του ΚΚΕ, τώρα, και όχι όταν φανούν οι συνέπειες αυτής της πολιτικής, πρέπει να αντιδράσει ο λαός και να βάλει εμπόδια στην κυβέρνηση και τα σχέδιά της.

Σχετικά με τις εξαγγελίες για την Παιδεία, η κ. Παπαρήγα είπε η λογική που διακατέχει την κυβερνητική πολιτική είναι να γίνεται ακόμη πιό ταξική η Παιδεία με υποβαθμισμένες σχολές και πτυχία και με πανεπιστήμια που μετατρέπονται σε επιχειρήσεις, ενώ προέβλεψε ότι η νέα εκπαιδευτική πολιτική θα μειώσει την πρόσβαση στα πανεπιστήμια των παιδιών που προέρχονται από τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Σχετικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ η κ. Παπαρήγα είπε ότι ο Παπανδρέου συμπεριφέρθηκε ουσιαστικά ως μάναντζερ των επιχειρηματιών με τις τοποθετήσεις του για εκμετάλλευση λιμανιών, αεροδρομίων και του Ελληνικού, ενώ αναφερόμενη στις διπλωματικές επαφές του πρωθυπουργού είπε ότι η εμπλοκή της χώρας μας στους ανταγωνισμούς της περιοχής θα έχει σοβαρές συνέπειες για την Ελλάδα.

Σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, η γραμματέας του ΚΚΕ έκανε λόγο για συζητήσεις και για υπαναχωρήσεις εκ μέρους της χώρας μας που θα οδηγήσουν σε εκχώρηση δικαιωμάτων στην Τουρκία.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου ότι «μαζί φάγαμε τα λεφτά», η κ. Παπαρήγα είπε ότι τέτοιου είδους δηλώσεις αποτελούν προσπάθεια ενοχοποίησης του λαού και πρόσθεσε ότι αυτό προέρχεται από εκείνους που έχουν συμμετάσχει στην διόγκωση του προβλήματος της διαφθοράς.

Στην ερώτηση, ότι σύμφωνα με μία άποψη δεν έχει υποστεί ζημιά το δημόσιο από την υπόθεση Βατοπαιδίου, η κ. Παπαρήγα ότι υπάρχει ζημιά , ενώ σημείωσε επίσης ότι το δημόσιο χάνει περιουσία και με τα χρυσόβουλα που εμφανίζουν διάφορα μοναστήρια


Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=356959&dt=27/09/2010#ixzz0xoIFxOXC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου