24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

«Ο δρόμος προς την ανάπτυξη είναι πλέον ανοιχτός», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, από την Άρτα


Τάχθηκε υπέρ ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης, που προϋποθέτει τη συνεργασία μεταξύ κεντρικής διοίκησης και αυτοδιοίκησης
 
Picture 0 for Στροφή Παπανδρέου προς την ανάπτυξη
«Ο δρόμος προς την ανάπτυξη είναι πλέον ανοιχτός», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, από την Άρτα, στέλνοντας το μήνυμα ότι πλέον «πρέπει να πιάνει τόπο ακόμη και το τελευταίο ευρώ».
«Σε πείσμα κάθε "Κασσάνδρας" που προβλέπει την καταστροφή, πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, στις απεριόριστες δυνατότητες που διαθέτουμε για να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, στη θέση του παλαιού που απέτυχε, καθώς το μόνο που έκανε ήταν να βοηθήσει στην κερδοσκοπία λίγων», επισήμανε ο κ. Παπανδρέου,
σε σύσκεψη των φορέων του νομού Άρτας.
Τάχθηκε υπέρ ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης, που προϋποθέτει τη συνεργασία μεταξύ κεντρικής διοίκησης και αυτοδιοίκησης, ενώ μίλησε και για λάθος πολιτικές του παρελθόντος. «Τα ρουσφέτια έχουν τελειώσει» τόνισε, εκφράζοντας την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να αλλάξει την Ελλάδα.
Αναφερόμενος στο νέο πακέτο βοήθειας, τόνισε πως «η Ελλάδα έχει στη διάθεσή της «το μεγαλύτερο παγκοσμίως χρηματοδοτικό πρόγραμμα που υπήρξε ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου