24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Απαγορευμένη περιοχή τα σύνορα Σερβίας - Κοσόβου αποφάσισε το ΝΑΤΟ


Απαγορευμένη περιοχή τα σύνορα Σερβίας - Κοσόβου αποφάσισε το ΝΑΤΟ

Το ΝΑΤΟ δήλωσε σήμερα ότι κήρυξε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή δύο σημεία διέλευσης στα σύνορα του Κοσόβου με τη Σερβία,και απείλησε να χρησιμοποιήσει θανάσιμη ισχύ εκεί, αφότου ένας όχλος εθνικιστών Σέρβων έκαψε ένα φυλάκιο και άνοιξε πυρ κατά των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ.


"Δεν μπορώ να αποκλείσω άλλη μια προσπάθεια,
αλλά φυσικά οι δύο πύλες (σημεία διέλευσης) κηρύχθηκαν απαγορευμένες στρατιωτικές περιοχές και οι κανόνες εμπλοκής είναι πολύ σαφείς", δήλωσε σε συνέντευξη στο Ρόιτερς ο Ερχαρντ Μπίλερ, γερμανός διοικητής της Νατοϊκής δύναμης.

"Οι στρατιώτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν θανάσιμη ισχύ, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, να υπερασπιστούν όλους τους ανθρώπους εκεί, να υπερασπιστούν την περιουσία, την απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή. Κανείς ο οποίος δεν έχει την άδεια να εργάζεται στις πύλες ή να διασχίσει τις πύλες δεν θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στις πύλες", πρόσθεσε ο Μπίλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου