24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει (18.00) εκτός έδρας τη Ρουμπίν

Στο θετικό αποτέλεσμα που θα τον βάλει σε τροχιά πρόκρισης στοχεύει σήμερα ο ΠΑΟΚ στο Καζάν απέναντι στη Ρουμπίν για τη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ (18:00, ΑΝΤ-1). Η ομάδα του κ. Λάζλο Μπόλονι αντιμετωπίζει τη ρωσική ομάδα με…
φόρα από την εμφατική νίκη που πέτυχε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ (3-0) για τη Σούπερ Λίγκα αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Τότεναμ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων.

Ο κ. Μπόλονι αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με διαφορετική σύνθεση συγκριτικά με την αναμέτρηση εναντίον της Ενωσης καθώς δεν υπολογίζει στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον Πάμπλο Γκαρσία, οι οποίοι έμειναν στη Θεσσαλονίκη για να ξεκουραστούν.

Κατά πάσα πιθανότητα στο τέρμα θα αγωνιστεί ο Κρέσιτς, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Ετο. Στα χαφ θα παίξουν οι Αρίας, Φωτάκης και Ιβιτς στον κεντρικό άξονα με τους Βιεϊρίνια και Γεωργιάδη στις πτέρυγες, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή του Δικεφάλου συμπληρώνουν οι: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Λαζάρ, Μαλεζάς, Ρομπέρ, Τσουκαλάς και Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου