24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Έντοκα γραμμάτια για μισθούς και συντάξεις του δημοσίου

Η δεινή οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό δημόσιο λόγω και της καθυστέρησης χορήγησης της έκτης δόσης του δάνειου, έχει οδηγήσει στους αρμοδίους του υπουργείου Οικονομικών στην αναζήτηση λύσεων για το πειστικό πρόβλημα της μισθοδοσίας των υπηρετούντων υπαλλήλων και των συνταξιούχων, δεδομένου ότι τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας επαρκούν, όπως πριν από λίγες ημέρες είχε παραδεχθεί ο.....

υφυπουργός Οικονομικών, κ. Σαχινίδης, μόλις μέχρι το μέσον του Οκτωβρίου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους.
Υπό την ασφυκτική πίεση αυτού του γεγονότος, στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους έχουν μέχρι τώρα επεξεργαστεί ία σειρά από εναλλακτικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κρίσης που θα συνιστούσε μία de jure στάση πληρωμών στο εσωτερικό, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται η έκδοση βραχυχρόνιων τίτλων, εντόκων γραμματίων, τα οποία θα δοθούν στους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους, προκειμένου να καλύψουν το 50% της μισθοδοσίας των πρώτων και των συντάξιμων αποδοχών των δευτέρων.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται τα συγκεκριμένα γραμμάτια θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν οι δικαιούχοι τους σε όλες τις συναλλαγές τους μ την τράπεζες και την εφορία.

http://www.dailynews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου