24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Θρύλε γερά με τσαμπουκά!

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Η ώρα για τον δεύτερο αγώνα του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο του Champions League έφτασε. Οι Πειραιώτες το βράδυ της Τετάρτης (21:45, Live από το gavros.gr, NET) μπαίνουν στο «Έμιρεϊτς» για να αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ και να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο Θρύλος, με 19 παίκτες στην αποστολή του, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τους Άγγλους με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση.

Τα καλά νέα είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι ο Αριέλ Ιμπαγάσα συμμετείχε στο πρόγραμμα, επιβεβαιώνοντας τις χθεσινές ιατρικές εκτιμήσεις.




Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, πάντως, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το πώς θα παρατάξει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του «Έμιρεϊτς». Ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε διάφορες επιλογές στις ασκήσεις που πραγματοποίησαν οι Πειραιώτες.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κοστάντσο, Μέγιερι, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Μοντέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου