24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.΄΄ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΣΠΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ΄΄ ΕΞΗΓΕΙ MIΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.


ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΕΣΥ  ΑΝΔΡΕΑ....ΛΕΣ  ΑΛΗΘΕΙΑ  ΕΙΣΑΙ  ΚΑΙ  ΚΟΜΜΑΝΤΟ  ΚΑΙ  ΣΕ  ΠΑΜΕ  ΠΟΥ  ΜΙΛΑΣ  ΕΤΣΙ  ΑΠΛΑ


Ο Αντρίκος Παπανδρέου, Σπίθα τον αποκαλούσε ο παππούς του, είναι πλέον 29 χρονών, και είναι από τους ανθρώπους που δεν επιλέγουν την δημοσιότητα. Όπως δηλώνει στην εφημερίδα το Βήμα, παρά το γεγονός ότι είναι γιος του Γιώργου Παπανδρέου, δυσκολεύεται να βρει δουλειά: «Δυστυχώς η κρίση κάνει τα πράγματα πιο......

δύσκολα. Αλλά οι εταιρείες σε περιόδους κρίσεις δεν πρέπει να διώχνουν εργαζόμενους , έμπειρο εργατικό δυναμικό που θα μπορούσε να συνεισφέρει στην ανάπτυξη».

Ο Αντρέας Παπανδρέου είναι γιος του Γιώργου-νυν Πρωθυπουργού- από τον πρώτο του γάμο με την κυπριακής καταγωγής Εύα Ζησιμίδου. Σήμερα είναι 29 ετών, έχει σπουδάσει κοινωνιολογία, όπως και ο πατέρας του και στατιστική σε πανεπιστήμια της Νορβηγίας και της Βρετανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου