24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καλεί τους εργαζόμενους τη νεολαία να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν την πάλη τους εδώ και τώρα χωρίς καμιά αναμονή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
25 Μάρτη: να γίνουν οι παρελάσεις παλλαϊκές διαδηλώσεις
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καλεί τους εργαζόμενους τη νεολαία να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν την πάλη τους εδώ και τώρα χωρίς καμιά αναμονή. Μέσα στο επόμενο δίμηνο και πριν τις εκλογές θα κριθούν πολύ σοβαρά ζητήματα για την εργατική τάξη....
και τον λαό. Οι δυνάμεις του κεφαλαίου και η Τρόικα, θέλουν να τσακίσουν τους μισθούς και τις συλλογικές συμβάσεις, να κάνουν σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις, να διαλύσουν το ασφαλιστικό σύστημα. Να καταργήσουν κάθε δημοκρατικό και συνδικαλιστικό δικαίωμα, κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας. Να μετατρέψουν τους εργαζόμενους σε νέους «ραγιάδες» του μεγάλου ξένου και ντόπιου κεφαλαίου. Ο λαός πρέπει να απαντήσει στην επιδρομή.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καλεί το λαό της πόλης, όπως την 28η Οκτωβρίου όρθωσε το ανάστημά του, έτσι και την 25η Μαρτίου να μη φοβηθεί τη μαύρη κυβερνητική προπαγάνδα, το κλίμα τρομοκρατίας και τα πρωτοφανή μέτρα καταστολής και να μετατρέψει και αυτήν την παρέλαση σε παρέλαση όλου του λαού! Με έμπνευση από τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου πανελλαδικά, τα απεργιακά μπλακ άουτ, τις πλατείες και τη μεγαλειώδη 12η Φλεβάρη να ακουστεί ξανά παντού: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι εκεί μέχρι την ανατροπή!»
ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ! Υπερασπίζουμε τους μισθούς και τις συμβάσεις μας. Δεν υπογράφουμε την καταδίκη μας. ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ, σε κάθε χώρο δουλειάς. Κανένα παζάρι με την εργοδοσία. ΝΕΑ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης την
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ, στις 10 π.μ. στην Εκκλησία Κύριλλου & Μεθόδιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου