24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη ,25 Ιουλίου 2012, στη 1 το μεσημέρι  η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου των ΄΄ άρτι αφιχθέντων ΄΄ από τη Ρώμη...
εκπροσώπων των εκεί Αρχιτεκτονικών Σχολών , του Προέδρου του συλλόγου  Αρχιτεκτόνων Ρώμης Amedeo Schiatarela , καθώς και του Πρύτανη της μιας εκ των Αρχιτεκτονικών Σχολών Ρώμης  Masiani Renato .
       Μαζί τους και ο Dr Νίκος Σικλόγλου ως βασικός εισηγητής των θεμάτων του ΄΄ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ – ΠΙΕΡΙΩΝ΄΄ στον κ. Υπουργό .
      Από την Ελληνική πλευρά παρέστησαν ο π. Πρόεδρος των Αρχιτεκτονικών Συλλόγων Ελλάδας κ. Τάκης Γεωργακόπουλος ,ενώ το ΄΄ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ – ΠΙΕΡΙΩΝ΄΄ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του Πλάτωνα Τασχουνίδη και Μέλη του Δ.Σ .
   Εγκάρδια και όπως αποδείχθηκε αποδοτική η ημίωρη συζήτηση μεταξύ των παρόντων, καθώς η ενημέρωση του κ. Υπουργού υπήρξε πλήρης από κάθε πλευρά .
    Καταληκτικά ο κ. Καράογλου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ύπαρξη ενός τέτοιου εγχειρήματος στον τόπο μας και τάχθηκε υπέρμαχος και αρωγός της υλοποίησης της ιδέας.


                                                                                                                   Για το Γραφείο Τύπου
Ευγένιος Παπαδόπουλος – Ολύμπιος
                                                                                                                     Δημοσιογράφος

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΥΜΠΟΣ & ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ
    ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ , δεν κολαει ..
    ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.. & ας παρουσιαζουν οι αρμοδιοι μελετες ταφης απο ολα τα εργαστηρια του κοσμου.-

    Φανταζομαι πως θα ειναι και ικανοποιημενοι απο την αποφαση του ΔΣ.Ανατολικου Ολυμπου σχετικα με την ταφη των 80.000 τονων τοξικων αποβλητων στα "σπλαχνα" του βουνου.

    Αναμφισβητητα ειναι μια πραξη που θα τους γεμιζει υπερηφανεια αφου η "θεμελιος λιθος" αυτου του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ενχειρηματος συμπιπτει με την "ασφαλη" ταφη των εν λογο ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή