24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΟΥΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ...

Απίστευτο  κι όμως αληθινό. Ένα… νηπιαγωγείο στην Εύβοια έγινε στόχος εμπρηστών που προσπάθησαν να το καταστρέψουν εντελώς τοποθετώντας γκαζάκια σε όλους τους χώρους του, λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες για ....
να φιλοξενήσει τους λιλιπούτειους μαθητές για τη νέα χρονιά!


Η καθαρίστρια που πήγε να καθαρίσει το κτίριο του νηπιαγωγείου Μπουρτζίου στον δήμο Ληλαντίων δεν πίστευε στα μάτια της όταν αντίκρισε τα γκαζάκια υγραερίου που ήταν διάσπαρτα στις αίθουσες! Αμέσως ενημέρωσε τους υπεύθυνους και εκείνοι την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλεξαν συνολικά δέκα φιάλες οι οποίες εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα ίχνη. Το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο, είναι ποιοι και γιατί μπορεί να ήθελαν να αφήσουν στο δρόμο δεκάδες παιδάκια που οι γονείς τους εργάζονται και δεν μπορούν να τα κρατήσουν στο σπίτι!

Στόχος εμπρησμού έγινε και μια… ψησταριά στο Πελόπιο Ηλείας που υπέστη μεγάλες ζημιές, όπως και ένα διπλανό κρεοπωλείο στο οποίο επεκτάθηκε η φωτιά! Οι άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά στον εξωτερικό χώρο της ψησταριάς, αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρχαίας Ολυμπίας οι φλόγες δεν επεκτάθηκαν στο εσωτερικό των δύο καταστημάτων.

Παρ’ όλα αυτά, προκάλεσαν ζημιές ύψους άνω των 10.000 ευρώ! Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν πίσω από τον εμπρησμό κρύβεται ένας άνδρας που την Κυριακή είχε διαπληκτιστεί με τον ιδιοκτήτη της ψησταριάς και τον είχε απειλήσει ότι θα του κάψει το μαγαζί! 

http://www.stoxos.gr/2012/08/blog-post_456.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου