24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Οι εκατοντάδες χρυσές μήτρες, χρυσά αρχιερατικά άμφια κλπ χρυσές μπαρούφες κατά Χριστόδουλου, μήπως έχουν σχέση με το άσβεστο μίσος του Ιερώνυμου???

 25 Οκτωβρίου 2012 -- by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης


  === Τις τελευταίες μέρες, σχεδόν όλα τα ΜΜΕ και τα ιστολόγια, κατακλύστηκαν με μια πανομοιότυπη φωτοκόπια, καλλιτεχνικό λιβελογράφημα, που σαφέστατο σκοπό έχει, την πλήρη απομυθοποίηση της εικόνας που έχει ο λαός για τον Χριστόδουλο.
=== Τέτοια σκατά, σαν τον αμύθητο πλούτο στοιβαγμένο σε μια …
.κάμαρα, θέλω – δεν θέλω τα διαβάζω, αλλά επειδή έχουν εμφανή σημάδια μαλακίας, τα πετάω στα σκουπίδια, διότι ο Μπαρμπανίκος δεν είναι όργανο κανενός και εν προκειμένω, ο αποστολέας του σκατού, είχε παράλληλο σκοπό να με καταστήσει άβουλο όργανό του, χωρίς να μου αποκαλύπτεται και χωρίς να μου λέει τα «γιατί» του.
=== Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ, μα έλα που ο φίλος «Τ.Κ.» έχει σοκαριστεί και με ρωτάει με δέος «λες να είναι αλήθεια όλα αυτά???» — Και όταν αναφέρομαι σε «Τ.Κ.» εννοώ τον νάμπερ ουάν πληροφοριοδότη τσουτσουνέρο. Επειδή δε, τόσο ντόρος έγινε, λες και βρήκαν οι οβριοί ΞΑΝΑ, καινούργια ευαγγέλια στη νεκρά θάλασσα του σάπιου εγκεφάλου τους, για να καταργήσουν βιαίως αυτά που αποδεχόμαστε, και επειδή πράγματι, αρκετός κόσμος αγάπησε ΣΩΣΤΑ τον Χριστόδουλο, αφού ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και ο κόσμος αυτός έχει ταραχθεί με την απάτη τύπου Σώρρα, ασχολήθηκα με το μυστήριο του δωματίου και λέγω:

  === Εγώ δεν τον πήγαινα τον Χριστόδουλο – έτσι απλά, αλλά αυτές τις μαλακίες δεν τις πιστεύω.
  1.— Ο Ιερώνυμος έχει προσωπικούς λόγους να διαβάλλει τον Χριστόδουλο, ακόμα και πεθαμένο. Ο Ιερώνυμος επί Σεραφείμ, ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση της εκκλησιαστικής περιουσίας και είχε κατηγορηθεί δημόσια για χοντρές ατασθαλίες. Τελικά ο Χριστόδουλος του χαρίστηκε όταν έγινε αρχιεπίσκοπος. Φαίνεται ότι τώρα βρήκε ευκαιρία να φτιάξει σκηνικό ο Ιερώνυμος, για να αποτυπώσει το τεράστιο μίσος που τρέφει ακόμα και για πεθαμένο πρώην αρχιεπίσκοπο.
  2.— Το κείμενο είναι πανομοιότυπο και έχει διανεμηθεί παράνομα, αποκλειστικά από τη πηγή που το κατασκεύασε. Κανένας δεν μπήκε στον κόπο να διασταυρώσει και το πιο απλό, δεν τόλμησαν να δείξουν ούτε μία εικόνα του «δωματίου» και του «αμύθητου» θησαυρού. Γιατί να το διαρρεύσουν σαν δήθεν διαπίστωση 3 παπάδων και με ποια ιδιότητα τους συγκρότησε ο Ιερώνυμος??? Κι΄ αν δεν τους συγκρότησε ΑΥΤΟΣ, τότε ποιος???
3.— Το «δωμάτιο» -αποθήκη, βλέποντας αυτόν τον τρελό κατάλογο, στον οποίο μόνο τα παπούτσια είναι ….1.000 ζεύγη, και δεν ξέρω πόσες κελεμπίες, λογικά θα πρέπει να το φανταστούμε, σαν ένα…. «δωμάτιο» τουλάχιστον ….1.000 τ.μ.!!!!!
4.— Είναι γνωστό, ότι ο Χριστόδουλος άφησε έγγραφη διαθήκη, όπου περιγράφει λεπτομερώς τι και που αφήνει. Και κυρίως, πουθενά δεν λέει ότι αφήνει τεράστιο χρηματικό ποσό για την κατασκευή …Μουσείου για 1.000 χρυσές κελεμπίες κλπ, κλπ, κλπ, κλπ. Μερικές αρχιερατικές στολές και μήτρες που είχε (6 ή 7 αν θυμάμαι) αναφέρει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ σε ποιους τις δίνει ή τις αφιερώνει σε Ιερές Μονές. Στον δε αδελφό του (αδελφή του – δεν θυμάμαι καλά), άφησε με τη διαθήκη την …ευχή του!!!
5.— Ο συντάκτης της αθλιότητας, γιατί περί αθλιότητας πρόκειται, προσπαθεί να εντυπωσιάσει με υπερβολικά τεράστιο αριθμό λεπτομερειών, αλλά κατά κανόνα τα κάνει σκατά. Π.χ., δεν μπορεί να γράφει σωρηδόν «600 ζεύγη χρυσά ή …. αργυρά μανικετόκουμπα» — Άλλο το χρυσίον και άλλο ο άργυρος. Τη τεράστια  διαφορά δεν την καταλαβαίνει ο κοπρίτης συγγραφέας του κόπρου???
6.— Ο απατεώνας συντάκτης της Ιερωνυμικής από μίσος «διαρροής» ενώ υποτίθεται ότι έχει «λεπτομερή» κατάλογο, που έχει συνταχθεί από «συγκεκριμένα» πρόσωπα, εκεί που προσπαθεί να δείξει ακρίβεια, δείχνει πόσο πανηλίθιος είναι, με τις βλακωδέστατες στρογγυλοποιήσεις: π.χ., 600 ζεύγη χρυσά….., 50 επίσημες και μεγαλοπρεπείς αρχιερατικές στολές…., 100 εγκόλπια χρυσά και γεμάτα πολύτιμους λίθους……, 200 εγκόλπιοι σταυροί….!!!! ΟΥΤΕ 598 ούτε 603, αλλά …600!!! ΟΥΤΕ 47, ούτε 51, αλλά …50!!! ΟΥΤΕ 104, ούτε 98, αλλά …100!!!… ΟΥΤΕ 202, ούτε 196, αλλά ….200!!! Και να διαμάντια και να μπριλάντια!!!…
7.— Ο μεγαλοκοπρίτης του Ιερώνυμου που συνέταξε τη φανταστική αθλιότητα, για να εκδικηθεί τον Χριστόδουλο, κουράστηκε στις πολλές …λεπτομέρειες και άρχισε τις ανεπίτρεπτες για ΑΠΟΓΡΑΦΗ γενικότητες, π.χ. «εκατοντάδες» – «δεκάδες» – «εκατοντάδες» – «εκατοντάδες» … Τι δωμάτιο …1.000 τ.μ. — Βάλε 3.000 τ.μ. και βλέπουμε!!!! Ούτε το θυσαυροφυλάκιο της Τράπεζας της Ελλάδος δεν φτάνει για να χωρέσει τέτοιο θυσαυρό, εκτός και αν τον μετατρέψεις σε μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής του Σώρρα!!! ή αν το κάνεις αμερικάνικο ομόλογο, πάλι σαν κι΄ αυτό του Σώρρα!!!…
8.— Το κερασάκι του χοντρομαλάκα που έφτιαξε το «δωμάτιο» συμπληρώνεται με την γυναίκα του πρώην δικτάτορα των Φιλιππίνων Μάρκος, η οποία όταν πέθανε ο δικτάτορας, βρέθηκε να κατέχει 80 ζεύγη γόβες στιλέτο!!! Μόνον!!!… Αυτό είναι αναγκαίο, ώστε αυτοί που είμαστε πάνω από 60, να καταλάβουμε πόσο ποιο κακός και από αυτόν τον δικτάτορα Μάρκος ήταν ο ….Χριστόδουλος. Όποιος αντισταθεί και δεν πιστέψει, υπάρχει και συμπληρωματική λίστα, στην οποία περιλαμβάνεται ως παράδειγμα, το πόσα πασούμια είχε η Εύα Μπράουν του ….Χίτλερ!!!

9.— Ο Χριστόδουλος πέθανε 28-1-2008 και μέσα σε 6 μήνες είχε δημοσιευθεί η διαθήκη του ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ. Έκτοτε, έχουν περάσει 45 (ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ) μήνες!!!! Συνέτρεχαν κάποιοι Ιερωνυμικοί λόγοι, για τους οποίους, «κάποιο προσωπικό δωμάτιο» του Χριστόδουλου, έπρεπε να ….περιμένει 45 μήνες για να ανοιχθεί???? Τάφος να ήταν, το πολύ σε 3 χρόνια θα τον άνοιγαν.

10.— Πέρασαν αρκετές μέρες από τη δημοσιοποίηση της κατασκευασμένης Ιερωνυμικής λίστας. Ο Ιερώνυμος, ως νυν κάτοικος της κρατικής αρχιεπισκοπής, περιφέρεται σε πανηγύρεις, δεν βλέπει τι σφαγές γίνονται σε βάρος και των Χριστιανών στη Συρία από τους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ, αλλά γνωρίζει την αισχρή λίστα που δημοσιεύθηκε αποκλειστικά για να απομυθοποιηθεί ο προκάτοχός του, το οποίο εξακολουθεί να μισεί θανάσιμα, αν και έχει πεθάνει εδώ και 45 μήνες ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΛΕΞΗ, ΠΑΡΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΣΠΕΙΡΕ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
Λαομίσητε αδίστακτε δεσπότη Ιερώνυμε, η αγάπη του λαού για τον Χριστόδουλο, όσο περνάει ο καιρός δυναμώνει, γιατί τον συγκρίνει με την ανυπαρξία σου, με την αναξιότητά σου και με τη ταύτισή σου με τους εισαγωγείς σκλάβων μεγαλοκαρχαρίες. Αυτό σε τρελαίνει και αυτό θα είναι που θα τινάξει τη νεροκολοκύθα σου στους τέσσερις ανέμους. 

Λοιπόν ανίκανε και ανάξιε (όπως σε αποκάλεσε ο Δωδώνης Χρυσόστομος) ή βγες να αποδοκιμάσεις την αλητεία ή φώναξε όλα τα κανάλια να τραβήξουν βίντεο τον πλούτο που ανακάλυψες δίπλα στη κρεβατοκάμαρά σου και αμέσως να βγάλεις τον πλούτο αυτόν στο σφυρί και όσα μαζέψεις να τα καταθέσεις στον λογαριασμό για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους. Αν δεν τα κάνεις αυτά, είσαι ο ηθικός αυτουργός της απάτης και της προσβολής ενός νεκρού.-- 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ: avragioz@gmail.com και arvanitis.a.nikolaos@gmail.com
ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου