24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Στο Κατάρ ο Σαμαράς

Με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς μεταβαίνει αύριο στο Κατάρ για διήμερη επίσκεψη.
 Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν στο...
ταξίδι του κορυφαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού τραπεζικού, βιομηχανικού και επιχειρηματικού κλάδου.

 Το κέντρο βάρους πέφτει στη δημιουργία Επιχειρηματικού ....
Συμβουλίου Ελλάδας - Κατάρ στο οποίο θα συμμετέχουν επιχειρηματίες και από τις δύο χώρες, προκειμένου να ενισχυθούν οι εμπορικοί και επιχειρησιακοί δεσμοί, ενώ επόμενοι σταθμοί των διεθνών επαφών του κ. Σαμαρά είναι η Μόσχα και το Πεκίνο μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ στα τέλη Μαρτίου θα επισκεφθεί την Ουάσινγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα.

 Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, στις 7 το απόγευμα της Τρίτης ο κ. Σαμαράς θα συναντήσει τον Καταριανό ομόλογό του και στη συνέχεια θα υπογράψουν πολιτιστική συμφωνία.

Την Τετάρτη στις 11 ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Εμίρη του Κατάρ. Ακολούθως, ο ΣΕΒ και το Επιμελητήριο του Κατάρ, παρουσία του 'Ελληνα πρωθυπουργού θα υπογράψουν συμφωνία συνεργασίας.

 Θα ακολουθήσει γεύμα από τους Άραβες επιχειρηματίες

  Ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης και θα αναχωρήσει από το Κατάρ, το βράδυ της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου