24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ..... Ο αγώνας συνεχίζεται.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Χθες Τρίτη 29 Ιανουαρίου οι Πολίτες της Πιερίας μην αντέχοντας την αδικία που συντελείται εις βάρος της ελεύθερης διακίνησης τους από τα διόδια Αιγινίου γιατί δεν....
υπάρχει άλλος δρόμος, συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια Κατερίνης για να υπερασπιστούν τους συλληφθέντες συμπολίτες τους.

Στη συνέχεια διαδήλωσαν ενάντια της αδικίας αυτής στον χώρο των διοδίων. Εκεί τους απώθησαν πάλι τα Ματ συλλαμβάνοντας ακόμη δύο (2) συμπολίτες μας.

Σήμερα ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του Δημάρχου κ. Ευάγγελου Πολύζου και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ευάγγελου Λαγδάρη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, αναζητώντας τους να τους συλλάβουν προκειμένου να διαλύσουν και να καταστείλουν τις ειρηνικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη λειτουργία του σταθμού διοδίων Αιγινίου.

Καλούμε τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες για τη λήψη μέτρων προκειμένου να μη συντελούνται τέτοιες έκνομες πράξεις από τα σώματα ασφαλείας και για να αποφευχθούν ανεξέλεγκτες πράξεις από τους κατοίκους της Πιερία, οι οποίοι διαδηλώνουν κατά τρόπο ειρηνικό για την άρση της αδικίας για τη λειτουργία των διοδίων Αιγινίου, τα οποία συντελούν στην υποανάπτυξη της Πιερίας και στην οικονομική εξαθλίωση των κατοίκων της.

 Ο αγώνας συνεχίζεται.

 Γραφείο τύπου συντονιστικής επιτροπής

 Για πληροφορίες τηλ : 2353350100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου