24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Τιμητική εκδήλωση προς τον Καθηγητή Καρδιοχειρουργό κ. Αυξέντιο Καλαγκό



  Τιμητική εκδήλωση προς τον Καθηγητή Καρδιοχειρουργό κ. Αυξέντιο Καλαγκό, στις 2 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19:00, στο Μέγαρο Μουσικής (Μ2) Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης».
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του διαδικτυακού καναλιού Livemedia.gr.
Στην εκδήλωση θα δώσουν....
το παρόν σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και την Κωνσταντινούπολη, εκπρόσωποι φορέων, γιατροί, φίλοι του κ. Αυξέντιου Καλαγκού και κόσμος της πόλης.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Χορωδία και η Ορχήστρα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.
Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, του Υπουργείου Υγείας, της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ και της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών.
Ο Αυξέντιος Καλαγκός έχοντας χειρουργήσει μεταξύ άλλων χιλιάδες παιδιά σε όλον τον κόσμο, αποτελεί ένα ζωντανό μήνυμα ελπίδας ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί. Το όνομα του έχει συνδεθεί με την ανιδιοτελή προσφορά υπηρεσιών υγείας σε πλήθος καρδιοπαθών στο Λίβανο, στη Γεωργία, στη Σερβία, στην Κύπρο, στην Ινδία, στο Μαρόκο, στην Αλγερία, στο Μαυρίκιο, στη Μοζαμβίκη, στην Ερυθραία, στο Κιργιστάν, στη Μαδαγασκάρη, στη Βενεζουέλα, στην Ουκρανία και στην Μποτσουάνα.
Ο Κωνσταντινοπολίτης Αυξέντιος Καλαγκός αποφοίτησε από την Αμερικανική Ιατρική Σχολή της Κωνσταντινούπολης, έκανε σπουδές στη Γαλλία, Αγγλία και Ελβετία, έχοντας διάσημους δασκάλους όπως τους Καθηγητές Αλέν Καρπεντιέ και Μαγκντί Γιακούμπ. Την τελευταία δεκαετία είναι Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης και Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Κλινικής Καρδιαγγειακής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο της Γενεύης. Ιδρυτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Καρδιές για όλους», ο Έλληνας γιατρός από την Πόλη, έχει πλούσια φιλανθρωπική δραστηριότητα και δίνει με τη συνεχή, ανιδιοτελή προσφορά του ένα υπόδειγμα ζωής για όλους μας στα δύσκολα χρόνια που περνά ο ελληνισμός.


Με τιμή,
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Κυριάκος Αναστασιάδης
Αναπλ. Καθηγητής Καρδιοχειρουργικής Α.Π.Θ.
Διευθυντής Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής Α.Π.Θ., Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ
Γεν. Γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος – Καρδίας – Αγγείων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου