24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Tραγωδία στην Βραζιλία...

Ο αριθμός των νεκρών, ξεπέρασε τους 245! Επιστρέφει εσπευσμένα στη Βραζιλία, η πρόεδρος της χώρας, κ. Ρούσεφ... Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κλαμπ της πόλης Σάντα Μαρία στη Βραζιλία ξεπέρασε τους 245, επιβεβαίωσε η αστυνομία.

 Όπως δήλωσε στο Reuters ο..
. ταγματάρχης Γκέρσον ντα Ρόζα Φερέιρα, επικεφαλής των προσπαθειών διάσωσης της στρατιωτικής αστυνομίας, ακόμη απομακρύνονται οι σοροί των θυμάτων από το κλαμπ Kiss όπου σημειώθηκε η πυρκαγιά.

 Ο ίδιος είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν απομακρυνθεί 159 πτώματα. Όπως εξήγησε, τα θύματα πέθαναν από ασφυξία ή ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου και όταν ξέσπασε η πυρκαγιά μέσα στο κλαμπ βρίσκονταν περίπου 500 άνθρωποι.

 Πολλοί από τους θαμώνες του κέντρου δεν κατάφεραν να φτάσουν στην έξοδο κινδύνου και προκλήθηκε πανικός, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Ακόμη δεν είναι απόλυτα σαφές τι προκάλεσε την πυρκαγιά, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν στη διάρκεια συναυλίας έγινε επίδειξη πυροτεχνημάτων.

 Όπως μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Globo, σπινθήρες ήρθαν σε επαφή με το υλικό της ηχομόνωσης που υπήρχε στο ταβάνι και το κτίριο τυλίχτηκε στις φλόγες.

 Η ιστοσελίδα του Estado de S.Paulo, ωστόσο δημοσιεύει ότι μέσα στο νυχτερινό κέντρο βρίσκονταν μέχρι και 2.000 θαμώνες.

 Tέλος, η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ, η οποία συμμετέχει στη διάσκεψη κορυφής της ΕΕ και της Κοινότητας Χωρών Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής (CELAC), που διεξάγεται στο Σαντιάγο της Χιλής, επιστρέφει εσπευσμένα στη Βραζιλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου