24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

H κρίση δεν αγγίζει την Porsche


Και όμως, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, υπάρχουν κατασκευαστές που βλέπουν τις πωλήσεις των μοντέλων τους να αυξάνονται.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Porsche, η οποία σε διάστημα εννέα μηνών (Ιανουάριος-Σεπτέμβριος 2013) είδε τις...
πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 3% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012. Αυτό σημαίνει και αύξηση των παραγγελιών προς τους πελάτες σε ποσοστό 15%, ενώ συνολικά ταξινομήθηκαν 119.747 μοντέλα της φίρμας. Επίσης, ο αριθμός των εργαζομένων έχει αυξηθεί σημαντικά (+11%) φτάνωντας τους 18.882.
Όπως δήλωσε και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και οικονομικός Διευθυντής, Lutz Meschke, τα παραπάνω στοιχεία τοποθετούν την Porsche σε μία περίοπτη θέση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Επεσήμανε επίσης ότι, παρά τα υψηλά κόστη της εταιρείας που οφείλωνται στην επέκταση του εργοστασίου στη Λειψία, στη δημιουργία του Κέντρου Ανάπτυξης στο Weissach, καθώς και στην ανάπτυξη νέων μοντέλων, όπως η Macan, η 918 Spyder και η Panamera S E-Hybrid, η Porsche AG πιστεύει ότι μπορούν να επιτευχθούν λειτουργικά αποτέλεσματα πολύ υψηλότερα από το προηγούμενο έτος.
Η αιχμή του δόρατος για τα ομολογουμένως εντυπωσιακά νούμερα είναι οι αναδυόμενες αγορές, όπως αυτή της Κίνας, αλλά και η μεγάλη αύξηση στην αγορά των ΗΠΑ, όπου η αύξηση των πωλήσεων ξεπέρασε το 26%.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου