24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Το ΥΠΟΙΚ θα δώσει πάνω από μισό εκατ. στον ΟΤΕ


Στην καταβολή 510.000 ευρώ προς τον ΟΤΕ προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να...
ξεκινήσει να υλοποιεί το έργο «Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων». Το εν λόγω ποσό αποτελεί το 30% της συνολικής αξίας του έργου ύψους 1,7 εκατ. ευρώ. 

 Ο ΟΤΕ στα πλαίσια του έργου θα αναπτύξει υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην άμεση πληροφόρηση και υποστήριξη των συναλλασσομένων πολιτών και επιχειρήσεων με το υπουργείο Οικονομικών, μέσω ενός ενιαίου πολυκαναλικού Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων.

 Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων αναμένεται μέχρι τα τέλη του 2015 να παρέχει τις εξής νέες ψηφιακές υπηρεσίες: Taxisphone μέσω Web, υποδοχή καταγγελιών (π.χ. προς ΓΓΔΕ, ΣΔΟΕ), παραλαβή αιτήσεων και έκδοση πιστοποιητικών, προσωποποιημένη πληροφόρηση, ταυτοποίηση φορολογουμένου μέσω τηλεφώνου, πληροφορίες εκκαθάρισης μέσω τηλεφώνου, πληροφορίες για μονάδες του υπουργείου Οικονομικών, κ.α.. Με τις εν λόγω υπηρεσίες εκτιμάται πως θα αυξηθεί η είσπραξη εσόδων του Δημοσίου, ενώ θα περιορισθούν οι επισκέψεις των πολιτών στις ουρές των εφοριών. 

 Ο ΟΤΕ προχωρεί ήδη στην εκπόνηση της μελέτης εφαρμογής και εν συνεχεία θα προχωρήσει στην προμήθεια και εγκατάσταση του απαιτούμενου εξοπλισμού και λογισμικού.

Το έργο περιλαμβάνει διαδικτυακή πλατφόρμα (web), ενιαίο κέντρο εξυπηρέτησης τηλεφωνικών κλήσεων (call center), πρόσθετα εναλλακτικά κανάλια επικοινωνίας, εφαρμογές διασύνδεσης με back office συστήματα, συστήματα διοικητικής πληροφόρησης, γνωσιακή βάση (knowledge base) και συχνές ερωτήσεις (F.A.QS).

ΠΗΓΗ:TROMAKTIKO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου