24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

.... σκληρή λιτότητα σε βάθος 4ετίας ... Εισάγεται με διαδικασίες εξπρές στη Βουλή το νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα


Το νέο μεσοπρόθεσμο προβλέπει την πλήρη ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, τη κατεδάφιση του ασφαλιστικού και αναβάθμιση του... ρόλου ΤΑΙΠΕΔ.
Εισάγεται με διαδικασίες εξπρές στη Βουλή το νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής στρατηγικής που εμπεριέχει τον προγραμματισμό σκληρής λιτότητας ..
.σε βάθος 4ετίας ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup στις 5 Μαΐου.

 Με το νέο πρόγραμμα έρχεται η κατεδάφιση του ασφαλιστικού τοπίου, των εργασιακών σχέσεων και των υπολειμμάτων του κοινωνικού κράτους. Επίσης θα προβλέπει αλλαγές στο ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ για την επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων.

 Την ίδια ώρα, η έκθεση της Κομισιόν προϊδεάζει για ένα ακόμα πακέτο 20 δις ευρώ ως το 2017, που θα γίνει συγκεκριμένο μετά τις ευρωεκλογές, και υπολογίζει το δημοσιονομικό κενό ως το 2017 στα 7,7 δις ευρώ και το χρηματοδοτικό στα 14,9 ως το 2015.

 Σαρωτικές αλλαγές θα πλήξουν το ασφαλιστικό σύστημα και θα νομοθετηθούν μέσα στο 2014. Πλήττονται οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις ώστε όλοι ανεξαιρέτως εργαζόμενοι να βγαίνουν στη σύνταξη μετά το 62ο έτος. Μεγάλοι ζημιωμένοι απο το νέο σύστημα θα είναι τρίτεκνοι, δημόσιοι υπάλληλοι και εργαζόμενες μητέρες με ανήλικα παιδιά...
\
stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου