24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ιωάννινα: Οργή και αναστάτωση για τον παιδίατρο με υλικό παιδικής πορνογραφίας


Οκτώ μήνες παρακολουθούσαν τον Βούλγαρο παιδίατρο, που διατηρεί ιατρείο στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στα Γιάννενα, ο οποίος συνελήφθη με σκληρό ...
υλικό παιδικής πορνογραφίας, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικούς Εγκλήματος.Στην κατοχή του 47χρονου Σ.Ζ. βρέθηκε μεγάλος αριθμός ψηφιακών αρχείων με ιδιαίτερα σκληρό περιεχόμενο, που προέρχεται κυρίως από ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν άριστος χειριστής των ηλεκτρονικών υπολογιστών και το σύνολο σχεδόν των αρχείων του είναι τόσο καλά κλειδωμένα που θα χρειαστούν μέρες για να αποκωδικοποιηθούν.

 Τα ίχνη του παιδίατρου εντοπίστηκαν μετά από σήμα που έστειλαν διωκτικές αρχές από το εξωτερικό, καθώς είχε ενεργή παρουσία σε φόρουμ παιδόφιλων και ιστοσελίδες με περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας.

Ο 47χρονος Βούλγαρος διατηρεί ιατρείο από το 1999 στα Γιάννενα και η είδηση της σύλληψής του για διακίνηση πορνογραφικού υλικού, προκάλεσε οργή και..
αγανάκτηση στην κοινή γνώμη. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις συνελήφθη οδηγήθηκε στο τμήμα Μεταγωγών, το οποίο βρίσκεται μέσα στο δικαστικό μέγαρο, όπου και κρατείται, προκειμένου να αποφευχθούν οργισμένες αντιδράσεις κατά την μετακίνησή του.

 Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε βαρύτατες κατηγορίες, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία, για να απολογηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή. Μέχρι τότε θα κρατείται επίσης στο τμήμα Μεταγωγών, στο δικαστικό μέγαρο, ενώ όπως έγινε γνωστό, ο Σύλλογος Παιδιάτρων Ηπείρου τον διέγραψε από μέλος του.

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι του κατάσχεσαν πλήθος αρχείων σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, το οποίο ήταν αποθηκευμένο σε διάφορα ψηφιακά μέσα και τα πειστήρια στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση.

Τα περισσότερα από τα αρχεία ήταν προσεχτικά αποθηκευμένα και κλειδωμένα με τρόπο που δείχνει έμπειρο χρήστη με πολύ καλές γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών.Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται παιδίατρος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και αρκετοί γονείς-πελάτες του γιατρού είναι ανάστατοι, καθώς δεν γνωρίζουν αν μεταξύ των παιδιών που υπάρχουν στο υλικό είναι και τα δικά τους, αν και, σύμφωνα με τις αρχές, το υλικό προέρχεται από διεθνή φόρουμ και ιστοσελίδες.

 πηγη epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου