24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Μαλαισία: Πιλότος υποστηρίζει ότι βρήκε τα συντρίμμια του αεροπλάνου


Ακόμη ένας άνθρωπος, πιλότος αυτή τη φορά, υποστηρίζει ότι εντόπισε το αεροπλάνο της Malaysia Airlines (για την ακρίβεια ό,τι απέμεινε από αυτό). 

 Ο Michael Hoebel παρουσίασε μια εικόνα η οποία δείχνει κάτι που ο...
ίδιος υποστηρίζει ότι δεν μπορεί παρά να είναι το μοιραίο Boeing 777 της πτήσης MH370. Η εικόνα προέρχεται σύμφωνα με όσα είπε ο Hoebel σε αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης από τον Κόλπο της Ταϊλάνδης και δείχνει το χαμένο Boeing και μάλιστα σχεδόν άθικτο.

Ο συνταξιούχος πιλότος χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες από δορυφόρου που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα TomNod και βρήκε όπως λέει το αεροσκάφος. "Ξαφνιάστηκα γιατί δεν πίστευα ότι θα το έβρισκα" είπε σε κανάλι της αυστραλιανής τηλεόρασης. Βέβαια ο κ. Hoebel, με όλη την καλή του διάθεση, δεν είναι παρά ένας από πολλούς ανθρώπους που ισχυρίστηκαν ότι με κάποιο τρόπο εντόπισαν το μοιραίο αεροπλάνο ή συντρίμμια του, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε ένα τόσο δα θραύσμα από όσα έχουν υποτίθεται βρεθεί.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τόνι Άμποτ, δήλωσε ότι θα επεκταθούν οι έρευνες για την ανεύρεση του αεροπλάνου ωστόσο πρόσθεσε πως θεωρεί πιθανό να μη βρεθεί τίποτα ποτέ. Οι αρχές της Μαλαισίας πάντως ενημέρωσαν τους συγγενείς των επιβατών της πτήσης MH370.

Στη διάρκεια της ενημέρωσης έπαιξαν και τις τελευταίες ηχογραφημένες επικοινωνίες του αεροπλάνου με τον πύργο ελέγχου και έδειξαν στους συγγενείς τους χάρτες με τις πιθανές διαδρομές του αεροπλάνου.


ΠΗΓΗ:NEWSBOMB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου