24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Μεγάλες ζημιές σε Άργος και Νεμέα από τη χαλαζόπτωση (VIDEO)


Σφοδρή βροχόπτωση και χαλαζόπτωση έπληξε χθες την ευρύτερη περιοχή του Άργος και της Νεμέας, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες.

 

Ήταν τέτοια η ένταση της χαλαζόπτωσης, που μέσα ...
σε περίπου μισή ώρα, το χαλάζι σε μέγεθος αμυγδάλου, προκάλεσε μεγάλες ζημιές στην περιφέρεια των χωριών του αργείτικου κάμπου, Κόκλα, Κεφαλάρι, Ελληνικό, Ίναχος και Σκαφιδάκι, καθώς και στην περιοχή της Νεμέας, την Αρχαία Νεμέα και τις Αρχαίες Κλεωνές. Μεγάλη ζημιά έχουν υποστεί καλλιέργειες βερικοκιάς, ελιές, κηπευτικά, αμπελοειδή και εσπεριδοειδή.
Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τάσος Χειβιδόπουλος, μιλώντας στο πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Β. Έξαρχο, και τον διευθυντή των περιφερειακών υπηρεσιών του ΕΛΓΑ στην Τρίπολη, Κ. Αγγελόπουλο και αύριο το πρωί κλιμάκια γεωπόνων του ΕΛΓΑ θα επισκεφτούν τις πληγείσες περιοχές και θα προχωρήσουν σε εκτίμηση της ζημιάς, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για αποζημίωση των παραγωγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου