24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Μαξ. Χαρακόπουλος: «Οι πολίτες θέλουν διόρθωση πορείας στην ασκούμενη οικονομική πολιτική»


«Το μήνυμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο: Οι πολίτες θέλουν πολιτική σταθερότητα και ταυτόχρονα στέλνουν ένα "προειδοποιητικό καμπανάκι" προς τους κυβερνητικούς εταίρους» δήλωσε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος σε συνέντευξή του .

Ο κ. Χαρακόπουλος επισήμανε ..ότι «δεν επιβεβαιώθηκε το αιτούμενο του ΣΥΡΙΖΑ "25 ψηφίζουμε, 26 φεύγουν"» και πως ο ΣΥΡΙΖΑ «έπιασε το εκλογικό του "ταβάνι"».

Ανέφερε επίσης ότι «ταυτόχρονα, οι πολίτες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στους κυβερνητικούς εταίρους και εν προκειμένω στη ΝΔ». «Δεν υπάρχουν άλλες αντοχές, χρειάζεται διορθωτική πορεία στην ασκούμενη οικονομική πολιτική» τόνισε.

Είπε επίσης ότι πιστεύει πως θα συγκληθούν το συντομότερο τα κομματικά όργανα προκειμένου να συζητηθούν ενδεχόμενα λάθη και αστοχίες στις εκλογές.

Στο πλαίσιο αυτό, ανέφερε ότι στις περιφερειακές εκλογές η ΝΔ πήγε πολύ καλύτερα από την προηγούμενη αναμέτρηση του 2010, αλλά σε επίπεδο δήμων «πράγματι, υπήρξαν ζητήματα. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, σε όλη τη χώρα υπήρξαν επιλογές που δεν επιβεβαιώθηκαν από τους πολίτες, απ' τις τοπικές κοινωνίες».

Αναφερόμενος στο θέμα του ανασχηματισμού είπε ότι είναι προνόμιο του πρωθυπουργού αν και στο πλαίσιο της συγκυβέρνησης έχει ρόλο και αξιώσεις και το συγκυβερνόν κόμμα. «Ακούμε μάλιστα, ότι με το 8% ζητά να έχει και περισσότερα υπουργεία απ' ότι είχε στην παρούσα σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου» σημείωσε.

Ο κ. Χαρακόπουλος εκτίμησε, εξάλλου, ότι «η παρούσα βουλή μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας» και ανέφερε ότι ο κ. Κουβέλης «θα μπορούσε ενδεχομένως να ήταν μια καλή υποψηφιότητα» για τη θέση αυτή.

Τέλος, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αναφερόμενος στο θέμα του γάλακτος, σημείωσε πως αποδεικνύεται στην πράξη, «ότι η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ δεν ήταν, όπως είχα πει, οι πλάκες του Μωυσέως, δεν ήταν η Βίβλος που έπρεπε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα».


Μάξιμος Χαρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου